Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. Május 07. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Tűzoltók elismerései

Tűzoltók elismerései

Ünnepséggel és kitüntetések átadásával is megemlékeztek megyénkben Szent Flórián napjáról.

A Tűzoltó Napon a beszédeket követően ismertették a központi ünnepségen kitüntetett Nógrád megyei munkatársak névsorát. Dr. Pintér Sándor belügyminiszter kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Szent Flórián érdemjelet adományozott Kajdy Norbert tűzoltó zászlósnak, a Balassagyarmati Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szerparancsnokának, tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Koncsekné Németh Tímea tűzoltó alezredesnek, az igazgatóság humánszolgálat vezetőjének és szolgálati jelet adományozott Vincze Sándor tűzoltó alezredesnek a húsz év hivatásos szolgálatban eltöltött év után. Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója soron kívül tűzoltó főhadnaggyá léptette elő Bujtárné Szűcs Annamária tűzoltó hadnagyot, az igazgatóság ellenőrzési szolgálatának vezetőjét és munkatársi címet adományozott Katona Évának, az igazgatóság pénztárosának. A megyei ünnepségen pedig Berecz György, megyei igazgató az év tűzoltója díjat a salgótarjáni Princz László tűzoltó főtörzsőrmesternek és a balassagyarmati Szita Zoltán tűzoltó főtörzsőrmesternek adományozta.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 11:21, szombat | Helyi

Neil Armstrong és az amerikai Apollo-program

1969. július 20-án Neil Armstrong az amerikai Apollo-program keretében Edwin „Buzz” Aldrinnal együtt elsőként lépett a Holdra.

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.