Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2023. Március 13. 09:50, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Túl a sövényen

Túl a sövényen

A Nógrád vármegyei rendőrök lezárták a nyomozást abban az ügyben, amelyben egy férfi ittas állapotban közlekedési balesetet okozott Salgótarján belterületén.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 53 éves férfival szemben.

A karancsaljai lakos 2022.december 3-án 14 óra 50 perckor közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén a Baglyasi úton, a Rákóczi út irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatot követő egyenes útszakaszon jobbra felhaladt a járdára a sövényen áthajtott és egy ingatlan falának ütközve állt meg. A közlekedési baleset következtében az épületben, valamint a gépkocsiban is anyagi kár keletkezett. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért az 53 éves férfit vér- és vizeletminta biztosítására előállították. Az egyenruhások az ittas sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A balesetvizsgálók a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az eljárás iratait az ügyészségnek.

Buda Gábor r. alezredes
mb. sajtószóvivő

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 09:30, hétfő | Helyi

A nyár veszélyeire is felhívja a figyelmet a legújabb teszt!

Elkészült a katasztrófavédelem legújabb interaktív tesztje.

2024. Június 17. 09:15, hétfő | Helyi

Nyitrai Zsolt: már több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra.

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója.

2024. Június 17. 09:00, hétfő | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban.

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget.

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Helyi

Rétvári Bence: gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás.

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára