Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2023. Március 13. 09:50, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Túl a sövényen

Túl a sövényen

A Nógrád vármegyei rendőrök lezárták a nyomozást abban az ügyben, amelyben egy férfi ittas állapotban közlekedési balesetet okozott Salgótarján belterületén.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 53 éves férfival szemben.

A karancsaljai lakos 2022.december 3-án 14 óra 50 perckor közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén a Baglyasi úton, a Rákóczi út irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatot követő egyenes útszakaszon jobbra felhaladt a járdára a sövényen áthajtott és egy ingatlan falának ütközve állt meg. A közlekedési baleset következtében az épületben, valamint a gépkocsiban is anyagi kár keletkezett. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért az 53 éves férfit vér- és vizeletminta biztosítására előállították. Az egyenruhások az ittas sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A balesetvizsgálók a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az eljárás iratait az ügyészségnek.

Buda Gábor r. alezredes
mb. sajtószóvivő

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 15:25, kedd | Helyi

Sajtóközlemény

Európa Liga-döntő: Folyamatosan gyűlnek a foglalások, több tízezer futballrajongó utazhat a budapesti mérkőzésre

2023. Május 30. 15:11, kedd | Helyi

Sajtóközlemény

Felkészülten várják a főszezont: az ország közel száz pontján szívvel és tudással segítenek a Tourinformok

2023. Május 30. 12:16, kedd | Helyi

EGY HÉT BALESETEI SZÁMOKBAN

Nógrád vármegyében az elmúlt egy héten közúti közlekedési balesetben kilencen sérültek meg

2023. Május 30. 01:00, kedd | Helyi

Nyári idő, de helyenként zápor kialakulhat!

Napsütést gyakran zavarhatják gomolyfelhők, és több helyen kialakulhat zápor, zivatar, helyenként felhőszakadással, jégesővel.