Városlista
2024. július 13, szombat - Jenő

Képek | Közélet

Túl a sövényen

2023-03-13 09:50:04

A Nógrád vármegyei rendőrök lezárták a nyomozást abban az ügyben, amelyben egy férfi ittas állapotban közlekedési balesetet okozott Salgótarján belterületén.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 53 éves férfival szemben. A karancsaljai lakos 2022.december 3-án 14 óra 50 perckor közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén a Baglyasi úton, a Rákóczi út irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatot követő egyenes útszakaszon jobbra felhaladt a járdára a sövényen áthajtott és egy ingatlan falának ütközve állt meg. A közlekedési baleset következtében az épületben, valamint a gépkocsiban is anyagi kár keletkezett. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért az 53 éves férfit vér- és vizeletminta biztosítására előállították. Az egyenruhások az ittas sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A balesetvizsgálók a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az eljárás iratait az ügyészségnek.

Buda Gábor r. alezredes
mb. sajtószóvivő

Túl a sövényen
Túl a sövényen Túl a sövényen Túl a sövényen