Városlista
2024. augusztus 27, kedd - Gáspár

Hírek

2017. November 03. 13:04, péntek | Belföld
Forrás: mti.hu

Továbbra is problémák vannak az OTP internetbank szolgáltatással

Továbbra is problémák vannak az OTP internetbank szolgáltatással

Az OTP internetbank működése során lassulás tapasztalható - ez az üzenet fogadja az online bankolást választó ügyfeleket a pénzintézet internetbankos oldalán, sokan be sem tudnak lépni a rendszerbe.

A pénzintézet szakemberei nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy ismét a megszokott módon működjenek a szolgáltatások - olvasható a közleményben, amelyben az OTP az okozott kellemetlenségért az ügyfelek elnézését is kéri.
A probléma már csütörtökön is fennállt a legnagyobb magyarországi lakossági bank rendszerében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 27. 20:00, kedd | Belföld

Állatvédelmi szakjogászképzés indul két egyetem együttműködésében

Nemzetközi jó gyakorlatokban és a fenntarthatóságban jártas állatvédelmi szakjogászok képzése kezdődik meg az Állatorvostudományi Egyetem (ÁTE) és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) együttműködésében

2024. Augusztus 27. 14:22, kedd | Belföld

Lázár János: működik a Keleti pályaudvar

Működik a Keleti pályaudvar, a MÁV-os kollégák legfrissebb tájékoztatása szerint helyreállt a vasúti közlekedés - közölte az építési és közlekedési miniszter kedden a Facebook-oldalán.

2024. Augusztus 27. 06:00, kedd | Belföld

Együttműködési megállapodást kötött a népegészségügyi központ és a Gondosóra program

Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) és a Gondosóra program az egészségügyi, közegészségügyi információk hiteles, naprakész és közvetlen megosztásáért.

2024. Augusztus 27. 06:00, kedd | Belföld

Hőség - Ismét másodfokú hőségriasztás van érvényben

Ismét másodfokú hőségriasztás van érvényben, a munkahelyeken is fokozott figyelmet kell fordítani a megelőző intézkedésekre - közölte a Munkavédelem Foglalkoztatás-felügyelet hétfőn az MTI-vel.