Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Augusztus 05. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Tiltott vadászati eszközöket találtak egy férfinál

Tiltott vadászati eszközöket találtak egy férfinál

Vadak elejtésére szakosodott a gyanúsított.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tiltott vadászati eszközzel, tiltott vadászati módon vad elejtésére, illetve elfogására irányuló tevékenység végzés bűntett és lopás vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást – őrizetbe vétele mellett - K. László 49 éves salgótarjáni lakos ellen.
K. László a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2013. július 31-én a hajnali órákban Salgótarján, Zagyvaróna részen lévő erdőterületről engedély nélkül vágott ki gyertyán és cserfát, majd a kivágott fa egy részét személygépjárművével családi házának udvarára szállította. A rendőrök a férfit cselekménye közben tetten érték és a
lopott fát, gépkocsit és fűrészeket, valamint házkutatás során a nála megtalált tiltott vadászati eszközöket lefoglalták.
A beszerzett adatok alapján megállapították, hogy K. László a családi házához tartozó bekerített helyen hurkot, vad befogására alkalmas élvefogó csapdát és vastüskéket helyezett ki, gépkocsija lökhárítójára vadfogót szerelt, valamint otthonában lándzsákat, számszeríjakat, nyílvesszőket és nyílhegyeket tartott, hogy azok segítségével vadakat ejtsen el.
A rendőrök a férfit elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A hatóság kezdeményezte előzetes letartóztatásának elrendelését.

Címkék: vadak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...