Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2023. Május 24. 08:13, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tegnapi káresetek!

Tegnapi káresetek!

Összegezve a tegnapi napot.

Méhek telepedtek meg egy rehabilitációs intézet udvarán álló fa odvában kedd délután Bercelen, a Petőfi úton. A helyi és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók létraszer és motoros láncfűrész segítségével visszavágták az érintett fát. Az így megközelíthetővé vált odúból egy méhész szakember befogta a méhrajt, az otthon lakóira további veszélyt nem jelentett. Az eset során személyi sérülés nem történt.


Egy ember felmászott egy épület tetejére és önerejéből nem tudta elhagyni azt kedd este Salgótarjánban, a Budapesti úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kihúzós létra segítségével lehozták a tetőről a bajbajutottat, aki sérülések nélkül lejutott onnan.


Letépte az erős szél a fóliát a helyi óvoda felújítás alatt álló tetőszerkezetéről kedd este Bánkon, a Kis utcában. A rétsági hivatásos tűzoltók helyi ács szakemberek segítségével egy új fóliát szögeltek az épület tetejére.


Az úttestre dőlt és teljesen elzárta azt egy kidőlt fa a 22-es főúton Őrhalom és Szécsény között. A szécsényi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével megszüntették a forgalmi akadályt.

A heves esőzés és a vízelvezető árkok karbantartatlansága miatt felgyűlt a víz egy ház udvarán kedd este Balassagyarmaton, a Rákóczi fejedelem úton. A helyi hivatásos tűzoltók szivattyúval eltávolították a vizet a ház előtti árokból. Az esetről a műveletirányító ügyelet tájékoztatta a város közbiztonsági referensét.


Összeütközött két személyautó szerda kora reggel a 21-es főúton, Szurdokpüspöki közelében. Az ütközés hatására az egyik gépkocsi az árokba hajtott és a tetejére borult. A pásztói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Mindkét autóban csak a sofőr utazott, egyikük sem sérült meg. Az egyik gépjárművel három kutyát is szállítottak, az állatok sem sérültek meg a baleset során.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 11:35, péntek | Helyi

Online árult bájak!!!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett miatt folytat eljárást egy 33 éves férfi ellen, aki nemcsak élettársát, hanem más nőket is közvetített szexuális szolgáltatások céljából.

2024. Június 14. 10:00, péntek | Helyi

Folytatódik a viharkárok felszámolása!

Csaknem háromszáz bejelentés érkezett hétfőn a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra az előző éjszakai vihar okozta károk miatt.

2024. Június 14. 09:00, péntek | Helyi

Pénteken kezdődik a Balaton Piknik.

A nemzetközi előadók és magyar zenekarok fellépése mellett napközben a város ismert és rejtett érdekességeit, éttermeit, kávézóit lehet felfedezni, de piacok és vezetett túrák is várják az érdeklődőket a tihanyi Balaton Pikniken jú

2024. Június 14. 08:44, péntek | Helyi

Péntektől szól a Nemzeti Sportrádió!!!

Pénteken reggel hat órakor szólal meg először a közmédia új rádiócsatornája, a Nemzeti Sportrádió, Csisztu Zsuzsa, Risztov Éva és Szécsi Zoltán műsorvezetésével.