Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2023. Augusztus 07. 11:52, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztatás!

Tájékoztatás!

Áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon.

Salgótarján nyugati városrészének elektromos hálózatát érintő karbantartási munkálatokkal járó áramszünet miatt 2023. augusztus 8-án a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon 7 óra 30 perc és 16 óra közötti időszakban az ügyfélfogadás szünetel. A jelzett időszakban személyes
ügyintézésre, bejelentés- és panaszfelvételre a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság (Salgótarján, Rákóczi út 40.) épületében lesz lehetőség.
A kellemetlenség miatt szíves megértésüket kérjük!

Buda Gábor r. alezredes
sajtószóvívő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 08:00, csütörtök | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 31. 12:00, szerda | Helyi

Egy családi ház konyhája égett Salgótarjánban.

Tűz keletkezett egy családi házban kedd délután Salgótarjánban, a Karancs úton. A százhúsz négyzetméteres, kétszintes épület konyhájában keletkezett a tűz, a lángok az előszobát is érintették.

2024. Július 31. 11:21, szerda | Helyi

Balatoni Katalin: augusztus 1-jén megkezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba.

Augusztus 1-jén megkezdődik annak a 13 millió tankönyvnek a kiszállítása az iskolákba, amelyek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) üllői raktárában várakoznak jelenleg.

2024. Július 31. 09:00, szerda | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo