Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2012. Február 17. 14:07, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Átadtuk a babaszépségverseny díjait

Átadtuk a babaszépségverseny díjait

Az infonograd.hu tavaly hirdette meg a babaszépségversenyt, melynek ünnepélyes eredményhirdetésére csütörtökön került sor Salgótarjánban.

Minden előzetes várakozást felülmúlt a babaszépségversenyünk sikere. A sok-sok ezer beküldött szavazat nem csupán annyit jelentett számunkra, hogy csodás gyermekeinket mennyire szereti a család, az ismerősi és baráti kör, hanem egyben azt is, hogy az infonograd.hu ismertsége és elismertsége is nőtt ezáltal.
Természetesen most a gyermekek voltak a legfontosabbak, a támogatóink által felajánlott díjakat ők vehették át. A babaszépségverseny végeredménye:
1. Spagina Lara Kiara, 2. Marosvölgyi Lili, 3. Csercsics Enikő, 4. Geri Kitti, 5. Palchuber Gergő, 6. Tóth László Magor, 7. Benyovics Szabolcs, 8- Petrezsely Levente, 9. Vas Luca.

A díjátadón készült fotósorozatot képgalériánkban tekinthetik meg!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.