Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2012. Február 17. 14:07, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Átadtuk a babaszépségverseny díjait

Átadtuk a babaszépségverseny díjait

Az infonograd.hu tavaly hirdette meg a babaszépségversenyt, melynek ünnepélyes eredményhirdetésére csütörtökön került sor Salgótarjánban.

Minden előzetes várakozást felülmúlt a babaszépségversenyünk sikere. A sok-sok ezer beküldött szavazat nem csupán annyit jelentett számunkra, hogy csodás gyermekeinket mennyire szereti a család, az ismerősi és baráti kör, hanem egyben azt is, hogy az infonograd.hu ismertsége és elismertsége is nőtt ezáltal.
Természetesen most a gyermekek voltak a legfontosabbak, a támogatóink által felajánlott díjakat ők vehették át. A babaszépségverseny végeredménye:
1. Spagina Lara Kiara, 2. Marosvölgyi Lili, 3. Csercsics Enikő, 4. Geri Kitti, 5. Palchuber Gergő, 6. Tóth László Magor, 7. Benyovics Szabolcs, 8- Petrezsely Levente, 9. Vas Luca.

A díjátadón készült fotósorozatot képgalériánkban tekinthetik meg!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 29. 19:16, szerda | Helyi

Bemutatták a palackvisszaváltó automatákat, 4-5 ezer visszaváltási pontot ígérnek

Pethő Zsolt, a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója a MOHU telephelyén mutatta be újságíróknak a palackok visszaváltására szolgáló nagyméretű automaták működését és legfontosabb jellemzőit.

2023. November 29. 17:00, szerda | Helyi

Jótékonysági est - lakásotthonokban élő gyermekek támogatása - Online közvetítés ma este...

Így valósul meg a Nógrád vármegyében működő lakásotthonokban élő gyermekek támogatása. 2023. november 29. Karácsonyi adománygyűjtés Nógrád vármegyében.

2023. November 29. 15:11, szerda | Helyi

A karácsonyfa története - a szokás Amerikában még a 19. században is furcsának hatott

Az örökzöld növények tisztelete már az ókori népek hitvilágában is központi helyet foglalt el, fenyőfát először Németország területén díszítettek valamikor a 16. században.