Városlista
2023. szeptember 22, péntek - Móric

Hírek

2012. Április 03. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Szuperbringa-program gyermekeknek

Szuperbringa-program gyermekeknek

A rendőrség a múlt évhez hasonlóan 2012-ben is kiemelt figyelmet kíván fordítani a kerékpárosok, köztük a gyermekek közlekedésbiztonságára.

A Szuperbringa-program második szakaszára Nógrád megye általános iskolái Nagyoroszi, Nézsa, Drégelypalánk, Nógrádkövesd, Ludányhalászi, Magyarnándor, Rimóc, Karancsalja, Dejtár, Nógrádsáp, Szügy, Cered és Őrhalom községek általános iskolái, valamint a salgótarjáni Arany János és a balassagyarmati Kiss Árpád Általános Iskola jelentkezett.

A pedagógusok - az iskolarendőrök, illetve a közlekedési felügyelet munkatársaival együtt - készítik fel a tanév második félévében az 5-8. évfolyamos tanulókat a KRESZ alapjaira. A tananyagból a nebulók a tanév végén elméleti és egy gyakorlati vizsga alkalmával számolnak be. A sikeres kerékpáros vizsga, illetve a „kerékpáros igazolvány” megszerzésének feltétele az önkéntes tanfolyam elvégzése, valamint az elméleti és a gyakorlati vizsgán legalább 80 %-os teljesítmény elérése.

Címkék: Szuperbringa

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 21. 15:00, csütörtök | Helyi

Digitális automata központi ütközővel felszerelt vonatot mutatott be a Rail Cargo Hungaria Zrt.

Hat európai országot érintő tesztkörút keretében digitális automata központi ütközővel (DAC) felszerelt vonat érkezett Magyarországra - közölte a Rail Cargo Hungaria Zrt.

2023. Szeptember 21. 10:08, csütörtök | Helyi

Húszezer laptopot szállít a Delta Systems iskoláknak!

Két ütemben mintegy négymilliárd forint értékben 10-10 ezer laptopot szállít a Delta Technologies 100 százalékos leányvállalata, a Delta Systems Kft. budapesti, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy és Baranya vármegyei köznevelés.

2023. Szeptember 21. 09:00, csütörtök | Helyi

Kerékpártúra Kopcsányi Ottó emlékére.

A többdiplomás pedagógus, Kopcsányi Ottó 2008. tól haláláig, 2019. április 5-ig irányította igazgatóként a Szondi életét, az iskola ezen időszakban több fejlesztéssel, korszerűsítéssel alapozta meg a szakképzés modernizációját, a

2023. Szeptember 21. 07:00, csütörtök | Helyi

Melegszik az idő!

Reggelre többségében az északi, északkeleti tájakon párássá, ködössé válhat a levegő, a Dunántúlon pedig helyenként előfordulhat gyenge eső, zápor.