Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2012. Április 03. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Szuperbringa-program gyermekeknek

Szuperbringa-program gyermekeknek

A rendőrség a múlt évhez hasonlóan 2012-ben is kiemelt figyelmet kíván fordítani a kerékpárosok, köztük a gyermekek közlekedésbiztonságára.

A Szuperbringa-program második szakaszára Nógrád megye általános iskolái Nagyoroszi, Nézsa, Drégelypalánk, Nógrádkövesd, Ludányhalászi, Magyarnándor, Rimóc, Karancsalja, Dejtár, Nógrádsáp, Szügy, Cered és Őrhalom községek általános iskolái, valamint a salgótarjáni Arany János és a balassagyarmati Kiss Árpád Általános Iskola jelentkezett.

A pedagógusok - az iskolarendőrök, illetve a közlekedési felügyelet munkatársaival együtt - készítik fel a tanév második félévében az 5-8. évfolyamos tanulókat a KRESZ alapjaira. A tananyagból a nebulók a tanév végén elméleti és egy gyakorlati vizsga alkalmával számolnak be. A sikeres kerékpáros vizsga, illetve a „kerékpáros igazolvány” megszerzésének feltétele az önkéntes tanfolyam elvégzése, valamint az elméleti és a gyakorlati vizsgán legalább 80 %-os teljesítmény elérése.

Címkék: Szuperbringa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 13:00, hétfő | Helyi

Kapós volt a csali.

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

2024. Június 17. 09:30, hétfő | Helyi

A nyár veszélyeire is felhívja a figyelmet a legújabb teszt!

Elkészült a katasztrófavédelem legújabb interaktív tesztje.

2024. Június 17. 09:15, hétfő | Helyi

Nyitrai Zsolt: már több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra.

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója.

2024. Június 17. 09:00, hétfő | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban.

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget.