Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Október 31. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Szili Katalin pártjához csatlakozik a Szövetség a Jövőért Mozgalom

Szili Katalin pártjához csatlakozik a Szövetség a Jövőért Mozgalom

A Szövetség a Jövőért Mozgalom (SZJM) szervezetei csatlakoznak a Szili Katalin vezette Közösség a Társadalmi Igazságosságért (KTI) párthoz, és annak programjához.

Demus Iván, az SZJM Nógrád megyei elnöke, aki egyben az SZJM szóvivője is, elmondta, a szövetség tagjai, szimpatizánsai egyetértenek és támogatják a KTI célkitűzéseit, stratégiai céljait, és készek azért dolgozni. Csatlakozásukkal vállalják a KTI programjának széleskörű megismertetését is - tette hozzá.
"Egyetértünk abban, hogy a demokrácia alapja a létbiztonság, a munka, a jövő kiszámíthatósága, hiszen csak egy integrált társadalom lehet demokratikus" - jelentette ki.
Mint elmondta, fontos számukra, hogy a KTI párt valóban olyan programszövetség legyen, amely - példaadó új politikai kultúrát teremtve és képviselve - választható alternatívát kínál Magyarország gazdasági, szociális, kulturális fejlődésére, közjogi rendjének biztosítására, a társadalom békéjének megteremtése érdekében.
Demus Iván arról is beszélt, hogy Nógrád megye mindkét választókerületében ajánlásokat tettek a lehetséges képviselőjelölt személyére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 19:29, vasárnap | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.