Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 28. 07:21, vasárnap | Helyi
Forrás: AUTO MOTOR

Szárnyat (és széles karosszériát) adott a Cupra Leonak a JE Design tuningcég.

Szárnyat (és széles karosszériát) adott a Cupra Leonak a JE Design tuningcég.

A német JE Design megelégelte, hogy gyárilag nem készül eléggé vad megjelenésű Cupra Leon, ezért felszárnyazta a kompaktot.

Widebody RS néven kínálja a látványos megjelenést adó karosszériakészletét a német JE Design a Cupra Leon számára, az 5 ajtós és a kombi karosszéria számára is elkészítették a megfelelő elemeket. Van azonban egy fontos eltérés: amíg a kombi épp csak egy osztott tetőspoilert kap, az 5 ajtóshoz óriási méretű hátsó szárnyat adnak. Utóbbi 200 km/órás sebességnél 180 kg leszorító-erőt termel. A JE Design 18, 19 vagy 20 colos felniket kínál, az elöl 20, hátul 10 mm-es ültetést adó rugókkal megtarthatóak a gyári elektronikus vezérlésű lengéscsillapítók.

A JE Design elkészítette a legvadabb Cupra Leon átépítését Widebody RS-R néven, ennél extrém ültetést adó KW Clubsport felfüggesztést használnak, a 18 colos felnikre Dunlop Direzza 03 G abroncsokat szereltek, lítium-ion akkumulátorral 15 kg-ot spóroltak, a 2,0 literes turbómotor teljesítményét 390 lóerőre növelték. Ezzel az autóval aztán megfutották az elsőkerékhajtású autók körrekordját a Sachsenring versenypályán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.