Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2012. Október 10. 14:25, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Szakmai műhelynap Szécsényben

Szakmai műhelynap Szécsényben

Szakmai műhelynapot tartottak kedden az Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek képviselői Szécsényben, a Krúdy Gyula Városi Művelődési Központ és Könyvtárban.

A fórumon az IKSZT-k Nógrád megyei helyzetéről volt szó. A tanácskozáson az IKSZT program aktuális helyzetéről elsőként Erdős Balázs, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet igazgatóhelyettese tartott előadást, majd ezt követően műhelybeszélgetéssel folytatódott a találkozó Csabák István, a Nógrád megyei IKSZT-k mentora és Pásztor Ildikó közösségfejlesztő vezetésével.

Képünk illusztráció.

Címkék: IKSZT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 20:30, szerda | Helyi

A cél: két évről két hónapra rövidíteni az egészségre iszonyúan kockázatos Mars-utazást

A NASA a következő évtizedben tervez űrhajósokat küldeni a Marsra. A jelenlegi technológiával az oda-vissza utazás évekig tart és ez, meg az elnyúló sugárdózis roppant megterhelésnek teszi ki az embert.

2024. Július 17. 17:55, szerda | Helyi

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.