Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. November 16. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Sándor András salgótarjáni talkshowja könyvbemutatóval, sztárvendégekkel és sok zenével

Sándor András salgótarjáni talkshowja könyvbemutatóval, sztárvendégekkel és sok zenével

A Salgótarjánból elszármazott fiatal újságíró, Sándor András – könyvbemutatóval egybekötött – zenés talkshowjára kerül sor Salgótarjánban.

2013. december 11-én jelenik a meg Sándor András: Mélyinterjúk című könyvsorozatának harmadik része, amelynek alkalmából exkluzív, showműsorral egybekötött bemutatóra kerül sor - mindhárom kötet apropóján a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban 2013. december 11-én 19 órau kezdettel.
A lélekemelő, sok zenével fűszerezett talkshow keretében igazi sztárparádé várható. Fellép Korda György és Balázs Klári, Zsédenyi Adrienn, Galambos Lajcsi, Tihanyi Tóth Csaba, Tóth Vera, Éliás Gyula JR., Szolnoki Péter, Majsai Gábor, Nemesvári Norbert, Stone az X-Faktorból és a Happy Gang!
A műsorvezető és kérdező ki is lehetne más, mint Sándor András.

Címkék: talkshow

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ