Városlista
2024. augusztus 22, csütörtök - Menyhért

Hírek

2018. Június 13. 21:45, szerda | Belföld

Rohamosan fogynak a Sziget jegyek

Rohamosan fogynak a Sziget jegyek

Elfogytak a Sziget diákjegyek és már nem lehet kapni augusztus 11-12-13-ra, azaz szombat-vasárnap-hétfőre szóló háromnapos bérletet sem az idei fesztiválra.

“A tavalyelőtti érdeklődést idézik az idei eladások” – nyilatkozta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. 2016-ban történelmi csúcsot, azaz majd’ félmilliós látogatottságot ért el kedvenc fesztiválunk az egy hét alatt, akkor a bérletek már június végén elfogytak, és 2 napra is elővételben elfogyott az összes napijegy.
Idén már korábban gazdára talált az összes 5 napos bérlet és az augusztus 10-11-12-re szóló háromnapos bérletek. Mostantól pedig már elfogytak a diákjegyek is és a Sziget szombat-vasárnap-hétfő napjaira szóló 3 napos bérletek is. Lehet még kapni, de nagyon fogynak a 7 napos bérletek és természetesen napijegyhez is juthat még az érdeklődő – amíg a készlet tart.
Mint ismeretes, minden idők legjobb zenei felhozatalát sikerült összeállítani idén a szervezőknek, a fellépők közt olyan nevekkel, mint Kendrick Lamar, az Arctic Monkeys, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford & Sons, Shawn Mendes, Kygo vagy Dua Lipa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 22. 18:00, csütörtök | Belföld

ORSZÁGOS HATÁRRENDÉSZETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt nap eseményei számokban.

2024. Augusztus 22. 14:00, csütörtök | Belföld

FORRÓSODOTT A HELYZET A BALATONNÁL

Túl vagyunk az idegenforgalmi szezon csúcsidőszakán, melynek során nemcsak a hőségriadós napok, hanem a vízből mentések száma is emelkedett.

2024. Augusztus 22. 11:27, csütörtök | Belföld

Egészségügy-járvány

Koronavírus - Népegészségügyi központ: enyhén emelkedik az örökítőanyag koncentrációja a szennyvízben

2024. Augusztus 21. 08:29, szerda | Belföld

Kovács Zoltán: köszönjük mindenkinek a türelmet és kitartást!

Köszönjük mindenkinek a türelmet és kitartást! Köszönjük, hogy az időjárás viszontagságai ellenére is ilyen sokan tekintették meg a tűzijátékot!