Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 15. 13:17, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Robbanás és tűzeset kedden.

Robbanás és tűzeset kedden.

Repedések jelentek meg egy löszfalon kedden délelőtt Salgótarjánban, egy Alkotmány úti parkoló mellett. Felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán kedd délután egy családi ház pincéjében Bátonyterenyén, az Ózdi úton.

Repedések jelentek meg egy löszfalon kedden délelőtt Salgótarjánban, egy Alkotmány úti parkoló mellett. A falról kisebb föld- és szikladarabok hullottak a parkolóba. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kordonszalag segítségével elkerítették a veszélyes területet, majd tájékoztatták a problémáról a város önkormányzatát.

Felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán kedd délután egy családi ház pincéjében Bátonyterenyén, az Ózdi úton. A robbanás hatására meggyulladt a pincében felhalmozott tűzifa. A helyi hivatásos tűzoltók megfékezték a lángokat, majd eltávolították az égésterméket a kazánból. Az épület szerkezete nem károsodott a robbanás során, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett egy családi házhoz tartozó kazánházban kedd éjjel a Pest vármegyei Püspökhatvanban, a Kertsor utcában. A kazánházban a tűzifa és a bútorzat kapott lángra. A berceli hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a ház lakói eloltották a tüzet. Az egység utómunkálatokat végzett. Mivel az épület fűtése más módon nem volt megoldható, ezért a ház öt lakóját ideiglenesen rokonok fogadták be. Személyi sérülés nem történt.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Fotók: Pádár József tű. zászlós – Bátonyterenye KvŐ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 21. 08:39, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 21. 08:26, vasárnap | Helyi

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás!!!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

2024. Július 21. 08:15, vasárnap | Helyi

Meleg idő, helyenként zápor, zivatar.

Reggel még keleten, délkeleten eshet, majd napközben sok napsütés várható.