Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2015. Január 12. 07:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Rendőrségi toborzó Balassagyarmaton

Rendőrségi toborzó Balassagyarmaton

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó programsorozatának következő állomása - a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságot követve - a Balassagyarmati Rendőrkapitányság volt. A rendőrkapitányság épületében 2015. január 9-én tartották meg a Nyílt Napot, melyen minden rendőri hivatás iránt érdeklődő diákot vártak a szervezők. A rendezvényt Fábián Bertold r. főhadnagy rendészeti osztályvezető nyitotta meg, aki beszámolt a fiataloknak a rendőrkapitányság szervezeti felépítéséről, majd Csók Csilla r. százados, a Rendészeti Osztály előadója és Géczi Szabolcs r. törzszászlós körzeti megbízott beszélt arról, hogy miért választották ezt a hivatást, és válaszoltak a diákok rendőri szakmával kapcsolatos minden kérdésére. Ezt követően az érdeklődők részletes tájékoztatást kaptak a szakképzésről és a felvételi feltételekről is. A beszélgetést a bűnügyi technikai, valamint eszköz- és járműbemutató követte. A rendezvényen az érdeklődők betekintés kaptak a rendőri hivatás sokszínűségébe és választ kaphattak arra a kérdésre is, hogy miért jó rendőrnek lenni.

Címkék: rendőrségi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 12:00, szerda | Helyi

Egy családi ház konyhája égett Salgótarjánban.

Tűz keletkezett egy családi házban kedd délután Salgótarjánban, a Karancs úton. A százhúsz négyzetméteres, kétszintes épület konyhájában keletkezett a tűz, a lángok az előszobát is érintették.

2024. Július 31. 11:21, szerda | Helyi

Balatoni Katalin: augusztus 1-jén megkezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba.

Augusztus 1-jén megkezdődik annak a 13 millió tankönyvnek a kiszállítása az iskolákba, amelyek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) üllői raktárában várakoznak jelenleg.

2024. Július 31. 09:00, szerda | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 31. 08:15, szerda | Helyi

Sok-sok napsütés.

Szinte mindenhol zavartalan napsütésben lesz részünk, csapadék sehol sem várható.