Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Hírek

2021. Június 08. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: police

Rendőrök a Palóc Fesztiválon

Rendőrök a Palóc Fesztiválon

A színes ünnepi forgatagban a rendőrök többek között bűn- és baleset-megelőzési tájékoztatással, eszközbemutatóval várták az érdeklődőket.

Az elmúlt hétvégén, Béren megrendezték az V. Palóc Fesztivált. A tradicionális palóc hagyományokat, kulturális örökséget, viseleteket és gasztronómiát felsorakoztató színes rendezvény helyszínén a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai is bemutatókkal és tanácsadással színesítették a programot.

A bűnmegelőzési alosztály munkatársai vagyonvédelmi biztonsági auditra invitálták a fesztivál résztvevőit, valamint a BikeSafe kerékpár regisztráció lehetőségéről és az áldozattá válás megelőzéséről tájékoztatták az érdeklődőket.

A Pásztói Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója a felnőttek és gyermekek részére baleset-megelőzési tanácsokat tartalmazó szórólapot és különböző láthatósági eszközöket adott át, amellyel felhívta a figyelmet a közúti közlekedés során a láthatóság fontosságára. A gyermekeknek ismertette a 112-es egységes segélyhívó helyes használatát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a fesztiválon megjelentek részére technikai- és eszközbemutatót tartottak. A rendőr-főkapitányság toborzótisztje a rendőri hivatás iránt érdeklődőket tájékoztatta a képzésekről és a felvételi követelményekről.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 11. 11:38, péntek | Helyi

Így közlekedtek Ti! - pályázat

Diákok egyénileg és egy általános iskola osztálya is készített és juttatott el pályaműveket a megyei rendőr-főkapitányságnak.

2021. Június 11. 10:45, péntek | Helyi

Közúti közlekedési ellenőrzés Salgótarjánban

Közúti közlekedési ellenőrzést tartottak a Nógrád megyei rendőrök a megyeszékhely bel-, és külterületén.

2021. Június 10. 11:52, csütörtök | Helyi

Viseljen védőfelszerelést! - videó

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kisfilmmel hívja fel a figyelmet a biztonságos motorozásra.

2021. Június 10. 09:19, csütörtök | Helyi

Versenyautó-tesztelés miatt útlezárás Nógrád megyében

Időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani a Zagyvarónát és Ceredet összekötő közúton.