Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Február 21. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Rendőrkézen a karancsvölgyi betörők

Rendőrkézen a karancsvölgyi betörők

Elfogták azt a négy elkövetőt, akik 2013 év október és novemberében, valamint 2014 év januárjában kerítésen átmászva jutottak be ingatlanokba Karancslapujtőn és Karancsalján.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. Béla 22 éves, F. Kornél 19 éves s P. Zsolt 24 éves karancsaljai, valamint Sz. András 19 éves karancslapujtői lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint P. Zsolt 2014. január 1-jére virradóra egy karancsaljai ingatlan melléképülete és pincehelyisége ajtaját befeszítette, majd a helyiségekből különböző műszaki cikkeket, mobiltelefonokat, arany és ezüst ékszert, valamint készpénzt tulajdonított el.
A nyomozás során adatok merültek fel arra, hogy P. Zsolt és társai, Sz. András és F. Béla 2013. év október 17-ét megelőzően egy karancslapujtői telekre hasonló módszerrel bemenve egy zárt kamrát törtek fel és onnan használati tárgyakat, kábeleket és különböző barkácsgépet tulajdonítottak el. 2013 novemberében F. Béla és F. Kornél Karancslapujtőn és Karancsalján további négy lakásba hatolt be, és innen rézkábelt és különböző kéziszerszámot tulajdonítottak el.
A széles körű adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Béla és társai, akiket a rendőrök 2014. február 13-án elfogtak és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállítottak. Az ügyben
megtartott házkutatásokon a rendőrök részben lefoglalták az eltulajdonított értékek egy részét. A nyomozók a gyanúsítottakat kihallgatásukat követően őrizetbe vették.

Olvasósarok - itt elolvashatja a legfrissebb Szuperinfót!

Címkék: betörők

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.