Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. November 08. 12:05, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Rendőrkézen a fiatal bátonyi betörők

Rendőrkézen a fiatal bátonyi betörők

Fiatal betörőket értek tetten hétfőn, a késő esti órákban Bátonyterenyén.

A rendőrök segítségét egy férfi kérte, aki egy jelenleg lakatlan lakásból hallott betörésre utaló hangokat kiszűrődni. A helyszínre érkező járőrök még a házban találták az elkövetőket, akik – észlelve a rendőröket – menekülni kezdtek. A rendőrök azonban mindkét betörőt elfogták, egyikük nyomára a szolgálati kutya vezette őket. Mint kiderült, a két 17 éves fiatalember betörte az lakás ajtaját, a fürdőszobában szétbontották a villanybojlert, majd a garázsból próbáltak ellopni különféle elektromos vezetékeket. Az elszállításra összekészített bojler és vezetékek értéke mintegy 30 ezer forint volt. A rendőrök megállapították azt is, hogy ez a két fiatal járt november elsején éjszaka az egyik bátonyterenyei iskolánál is, ott az iskolához tartozó raktárépület falát bontották ki, majd az ott lévő szerszámgépek vezetékeit lopták el, mintegy ötvenezer forint értékben. Ellenük több rendbeli lopás miatt indult eljárás.

Címkék: betörők

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 21:33, csütörtök | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 18. 21:28, csütörtök | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)