Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Május 06. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Party-zenekarok találkozója Nádújfaluban

Party-zenekarok találkozója Nádújfaluban

A minap rendezték meg a XXII. mátraterenyei majálist a nádújfalui vendégház parkjában, melynek keretében először került sor a megye party-zenekarjainak találkozójára.

Egész nap érdekes programokkal várták a szervezők a látogatókat. Délelőtt „egyperces” ügyességi versenyen vehettek részt a „bátor” emberek. A feladatok között volt egyebek között kulcshorgászat, lufitornádó és ormányos „Jeti” is. 11 óra után terepes, ugrálós kerékpár-show szórakoztatta a közönséget. Délután két színpadon folytatódtak az események. A „kisszínpadon” a salgótarjáni nótaklub adott színvonalas műsort az idősebb korosztály nagy örömére. A „nagyszínpadon” a party-zenekarok mutatkoztak be és játszottak a ’80-as, ’90-es évek és napjaink zenéi közül. A nap fénypontja a sztárvendég, azaz MC Haver és a Tekknő volt. Ezt utcabál követte egészen éjfélig.
Vincze Bence

Címkék: party-zenekar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.