Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Augusztus 16. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Papp Ildikó újabb sikere

Papp Ildikó újabb sikere

Nagy érdeklődés mellett rendezte meg a Magyar Sí Szövetség megbízásából a Nord Sport KSE Galyatetőn az országos nyári biatlon bajnokságot, mely egyben a száz éves szövetség jubileumi rendezvénye is volt.

Olyan eseménye volt ez a magyar biatlonsportnak, amire már sok-sok éve nem volt példa. A több mint hetven induló (akiket számos érdeklődő kísért) koordinálásában szép sikert ért el a tarjáni rendezőgárda. A hazai teljes mezőny mellett a szlovákiai Predajnáról, Brezából, Revúcáról és Levicéről is népes csapat érkezett. Igazi nemzetközi versenyhangulatot érezhettek a jelenlévők, mint a régi időkben. A szenior és a nyílt versenyen valamint a bírói, közreműködői gárdában a rég-, és közelmúlt salgótarjáni egyéniségeit is ott találhattuk, így a gulyás mellett egy kis nosztalgiázásra is volt alkalom. Régi élmények, arcok elevenedtek fel, és örömmel ölelték meg újra egymást a régi ismerősök. A teljes bírói és közreműködői gárda önként és díjmentesen vállalta a hatalmas munkát. A jelenlévők véleménye és a visszajelzések alapján megállapíthatjuk, hogy rangos bajnokságot rendeztek a nógrádiak.
Természetesen a rendező klub versenyzői is indultak a nyári felkészülés egyik legjelentősebb állomásán, és több remek eredményt is elértek – a nógrádi területen elhelyezkedő – biatlon centrumban..Közülük a téli olimpiát megcélzó Papp Ildikó aranyéremnek örülhetett, sífutó létére nagyszerűen lőtt, köszönhetően korábbi felkészülésének.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: biatlon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.