Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Február 01. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

PÁLFALVAI TÁROLÓK RÉMEI!

PÁLFALVAI TÁROLÓK RÉMEI!

Salgótarján egyik városrészében lévő társasházak alagsorában ténykedett az a tolvajpáros, akik januárban több tárolót és egy személyautót is feltörtek.

A 26 éves salgótarjáni férfi és 27 éves társa januárban közösen követtek el lopásokat. A környéken lakó, így helyismerettel rendelkező elkövetők négy társasházba törtek be, és ott a közös tároló felfeszítésével loptak el értékes kerékpárokat, felnire szerelt gumikat, kéziszerszámokat. A megszerzett több százezer forintnyi értéket gyorsan eladták potom pénzért, a helyi ismeretségi körükben. Egy harmadik társukkal szintén januárban feltörtek egy utcán álló személyautót, amiből pénzt és autórádiót loptak, sőt még az akkumulátort is kiszerelték. A bűnös tevékenységsorozatnak az vetett véget, hogy január 29-én a hajnali órákban a betörés zajára felfigyelő lakók jelzése alapján a helyszínre érkező járőrök a fiatalabb férfit elfogták, akinél a betörésekhez használt szerszámokon túl egy lopott 1000 forint értékű iratcsíptetőt találtak, amelyet frissen zsákmányolt. A 27 éves férfit – aki a bűncselekmények során figyelő feladatot látott el – az egyenruhások a lakásán elfogták, és előállították a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra.A betörők kihallgatásuk során elismerték a bűncselekményt. A nyomozók a tárolókat feltörő fiatalabbik férfit őrizetbe vették, és vizsgálják kapcsolatát más bűncselekményekkel.

Buda Gábor r. alezredes
sajtószóvívő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.

2024. Július 19. 08:44, péntek | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.