Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2014. Július 18. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben a telefontolvaj

Őrizetben a telefontolvaj

A vásárló pár percre hagyta a pulton mobiltelefonját, melyet a 19 éves lány eltulajdonított.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés, miszerint egy férfi mobiltelefonját egy salgótarjáni élelmiszerboltból eltulajdonították. A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a sértett a vásárolt áru elpakolásának idejére a pultra tette telefonját, melyet egy fiatal lány elvett és azzal távozott. A járőrök a személyleírás alapján rövid időn belül eljutottak Sz. Evelin 19 éves salgótarjáni lakoshoz, aki elszámoltatását követően a szabálysértés elkövetését elismerte, és a telefont a rendőröknek átadta. A fiatal nőt az egyenruhások a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben – őrizetbe vétele mellett – kezdeményezték gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Képünk illusztráció.

Híreink

Címkék: pult

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 28. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikulával búcsúzik a hét.

Sok napsütésben lesz részünk, majd délután egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felől felhők érkeznek fölénk, melyekből elsősorban a Dunántúlon és északon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok.

2024. Július 27. 15:21, szombat | Helyi

Egyre népszerűbb az Airbnb – mit kell tudni, ha belevágnál? Jogi tanácsadás szállásadóknak!

Évről évre nő azoknak a külföldi turistáknak a száma, akik hazánkba látogatnak egy hosszabb vagy rövidebb vakáció erejéig. Sokan vannak, akik itt tartózkodásuk idejére