Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2013. Június 03. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Őrizetben a bolti szarkák

Őrizetben a bolti szarkák

Bejelentés érkezett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére a napokban mert Salgótarjánban egy áruházban két személyt lopáson értek tetten.

A rendőrök a helyszínre vonultak, majd adatgyűjtést követően megállapították, hogy egy 33 éves férfi és egy 18 éves nő egy 21.000 Ft értékű DVD –lejátszót próbált meg egy táskába rejtve eltulajdonítani. Az áruházból való távozásukkor azonban az áruvédelmi kapu bejelzett, ezért az alkalmazottak a rendőrség segítségét kérték.
A hatóság a két személyt a rendőrkapitányságra előállította, majd őrizetbe vette a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Címkék: szarka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:36, péntek | Helyi

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.