Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2023. Május 26. 14:42, péntek | Helyi

Nógrád VMRFK- Gyermeknapi kívánság

Nógrád VMRFK- Gyermeknapi kívánság

Benedek 6 éves és már most tudja, hogy rendőr szeretne lenni. Abban még bizonytalan, hogy kutyavezető járőr legyen, vagy nyomozó, egy azonban biztos, pár év múlva egyenruhát ölt.

Beni nagymamája – az unokája rendőrség iránti rajongását látva – azzal a kéréssel fordult a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője felé, hogy kisunokáját egyik délután egyenruhások vigyék haza rendőrautóval az óvodából.

A rendőrök gyermeknap közeledtével lázas szervezésbe kezdtek és titokban megtervezték leendő „kollégájuk” hazaútját az óvodából. Munkatársaink Benihez természetesen nem érkeztek üres kézzel, hiszen számos bűn- és balesetmegelőzési kiadványt és játékot rejtő ajándékcsomagot vittek a meglepődött kisfiúnak. A hazaút során a rendőr-főkapitányság munkatársai és Benedek között vidám beszélgetés zajlott, amely során az is kiderült, hogy a kisfiú egyre közelebb kerül álmához, hiszen szeptembertől már általános iskolába megy.
Boldog gyermeknapot kívánunk Benedek! Kívánjuk, hogy váljon valóra minden álmod!
Hamarosan találkozunk!

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 13:00, kedd | Helyi

Hurrá, nyaralunk!

Tombol a nyár. A vakáció a gyerekeknek még javában tart, sőt, sokan még csak most készülnek a családdal vagy a barátokkal tervezett utazásra. Annak érdekében, hogy a nyaralás egy életre szóló élmény maradjon, kérjük, fogadják meg ta

2024. Július 23. 11:40, kedd | Helyi

Állatkínzás miatt emeltek vádat egy rétsági gazda ellen.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 78 éves férfi ellen, aki 40 lovat tartott méltatlan körülmények között, több állat el is pusztult - közölte a Nógrád Vármegyei Főügyészség

2024. Július 23. 11:00, kedd | Helyi

Tusványos - Ma kezdődik a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor.

\"Jobb pályán\" mottóval kedden kezdődik az erdélyi Tusnádfürdőn a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismertebb nevén Tusványos.

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.