Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2023. Május 26. 14:42, péntek | Helyi

Nógrád VMRFK- Gyermeknapi kívánság

Nógrád VMRFK- Gyermeknapi kívánság

Benedek 6 éves és már most tudja, hogy rendőr szeretne lenni. Abban még bizonytalan, hogy kutyavezető járőr legyen, vagy nyomozó, egy azonban biztos, pár év múlva egyenruhát ölt.

Beni nagymamája – az unokája rendőrség iránti rajongását látva – azzal a kéréssel fordult a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője felé, hogy kisunokáját egyik délután egyenruhások vigyék haza rendőrautóval az óvodából.

A rendőrök gyermeknap közeledtével lázas szervezésbe kezdtek és titokban megtervezték leendő „kollégájuk” hazaútját az óvodából. Munkatársaink Benihez természetesen nem érkeztek üres kézzel, hiszen számos bűn- és balesetmegelőzési kiadványt és játékot rejtő ajándékcsomagot vittek a meglepődött kisfiúnak. A hazaút során a rendőr-főkapitányság munkatársai és Benedek között vidám beszélgetés zajlott, amely során az is kiderült, hogy a kisfiú egyre közelebb kerül álmához, hiszen szeptembertől már általános iskolába megy.
Boldog gyermeknapot kívánunk Benedek! Kívánjuk, hogy váljon valóra minden álmod!
Hamarosan találkozunk!

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 29. 15:40, szerda | Helyi

Jótékonysági est - Online közvetítés ma este...

Így valósul meg a Nógrád vármegyében működő lakásotthonokban élő gyermekek támogatása. 2023. november 29. Karácsonyi adománygyűjtés Nógrád vármegyében.

2023. November 29. 15:11, szerda | Helyi

A karácsonyfa története - a szokás Amerikában még a 19. században is furcsának hatott

Az örökzöld növények tisztelete már az ókori népek hitvilágában is központi helyet foglalt el, fenyőfát először Németország területén díszítettek valamikor a 16. században.

2023. November 29. 14:57, szerda | Helyi

Az első betlehemi jászol felállítása - A történet röviden...

Assisi Szent Ferenc nevéhez fűződik az első betlehemi jászol felállítása, amikor az itáliai Greccio városában 1223-ban arra kérte egy barátját a nemes Jánost,

2023. November 29. 14:38, szerda | Helyi

Drogkereskedőket fogtak el Gyöngyösön!

A gyanú szerint több kilogrammnyi drogot adott el nyár óta az a két férfi, akit Gyöngyösön fogtak el kedd hajnalban - közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.