Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Szeptember 21. 15:20, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

„Nem haltam meg, csak álmodni mentem, nem hagytam itt senkit, csak előre mentem”

„Nem haltam meg, csak álmodni mentem, nem hagytam itt senkit, csak előre mentem”

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy felejthetetlen és szeretett munkatársunk, Dudás Anett (1985-2012) elhunyt.

Drága Anett!
Tudod, alig huszonnégy óra múltával is nehéz tollat ragadni, s leírni a megváltoztathatatlant, a hihetetlent és a számunkra megmagyarázhatatlant. Azt, hogy Te, a mindig jókedvű, életvidám barát és kolléga végleg lecsuktad gyönyörű szemeidet, elfordítottad arcodat a földi léttől, s 2012. szeptember 20-án, 27 évesen elmentél közülünk.

A szervezeted elleni, villámgyorsan érkezett támadás ellenére az elmúlt hónapokban gondolni sem mertünk arra, hogy szinte pillanatok alatt itt hagysz bennünket - szüleidet, testvéredet, rokonaidat, megannyi ismerősödet, barátodat, legközvetlenebb munkatársaidat második családodból, a Nógrád Megyei Szuperinfóból - bár tudtuk és láttuk, hogy az alattomos kór nehezen viselhető napokkal terheli életedet.

Hittük és titkon talán Te is hitted, hogy van visszaút, legyőzöd a betegséget, s újra sok-sok szép napot tölthetünk együtt. Együtt a szerkesztőség kis csapatával a hegyekben vagy éppen egy fürdőben, a névnapi köszöntéseken, Karácsonykor vagy a Te születésnapodon. Hittük és titkon talán Te is hitted, hogy jókat viccelődünk, nevetünk még együtt az élet dolgain, megöleljük és biztatjuk egymást örömünkben és bánatunkban, s tesszük a dolgunkat mindennapjainkban. Ám az álmok szertefoszlottak, s azok remények maradtak, de Rólad lelkünk legmélyén a legszebb emlékeket őrizzük örökre.

Drága Anett!
Lett egy szék, egy elárvult szék a szerkesztőségben. A Tied. A mosolyodat, a fiatalságodat, a szépségedet, a jóságodat, arcod sugárzó szeretetét hagytad emlékként rajta. Nagyon-nagyon rövidre szabott életedét, melyet szívünkben megőrzünk örökre. Szeretnénk hinni, hogy ott fenn, az angyalok közül érkezik a Te üzeneted, mely lelkednek és a gyászolók sokaságának megnyugvását erősíti:
„Nem haltam meg, csak álmodni mentem, nem hagytam itt senkit, csak előre mentem.”
Nyugodjál békében!

Nógrád Megyei Szuperinfó szerkesztősége

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 20:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.