Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Szeptember 21. 15:20, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

„Nem haltam meg, csak álmodni mentem, nem hagytam itt senkit, csak előre mentem”

„Nem haltam meg, csak álmodni mentem, nem hagytam itt senkit, csak előre mentem”

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy felejthetetlen és szeretett munkatársunk, Dudás Anett (1985-2012) elhunyt.

Drága Anett!
Tudod, alig huszonnégy óra múltával is nehéz tollat ragadni, s leírni a megváltoztathatatlant, a hihetetlent és a számunkra megmagyarázhatatlant. Azt, hogy Te, a mindig jókedvű, életvidám barát és kolléga végleg lecsuktad gyönyörű szemeidet, elfordítottad arcodat a földi léttől, s 2012. szeptember 20-án, 27 évesen elmentél közülünk.

A szervezeted elleni, villámgyorsan érkezett támadás ellenére az elmúlt hónapokban gondolni sem mertünk arra, hogy szinte pillanatok alatt itt hagysz bennünket - szüleidet, testvéredet, rokonaidat, megannyi ismerősödet, barátodat, legközvetlenebb munkatársaidat második családodból, a Nógrád Megyei Szuperinfóból - bár tudtuk és láttuk, hogy az alattomos kór nehezen viselhető napokkal terheli életedet.

Hittük és titkon talán Te is hitted, hogy van visszaút, legyőzöd a betegséget, s újra sok-sok szép napot tölthetünk együtt. Együtt a szerkesztőség kis csapatával a hegyekben vagy éppen egy fürdőben, a névnapi köszöntéseken, Karácsonykor vagy a Te születésnapodon. Hittük és titkon talán Te is hitted, hogy jókat viccelődünk, nevetünk még együtt az élet dolgain, megöleljük és biztatjuk egymást örömünkben és bánatunkban, s tesszük a dolgunkat mindennapjainkban. Ám az álmok szertefoszlottak, s azok remények maradtak, de Rólad lelkünk legmélyén a legszebb emlékeket őrizzük örökre.

Drága Anett!
Lett egy szék, egy elárvult szék a szerkesztőségben. A Tied. A mosolyodat, a fiatalságodat, a szépségedet, a jóságodat, arcod sugárzó szeretetét hagytad emlékként rajta. Nagyon-nagyon rövidre szabott életedét, melyet szívünkben megőrzünk örökre. Szeretnénk hinni, hogy ott fenn, az angyalok közül érkezik a Te üzeneted, mely lelkednek és a gyászolók sokaságának megnyugvását erősíti:
„Nem haltam meg, csak álmodni mentem, nem hagytam itt senkit, csak előre mentem.”
Nyugodjál békében!

Nógrád Megyei Szuperinfó szerkesztősége

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 17:55, szerda | Helyi

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát. Júliusban erős és elhúzódó hőhullám sújtja Kelet-Európát.