Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Március 12. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Négy órán át futott

Négy órán át futott

Székesfehérváron, a Csónakázó-tó partján került megrendezésre hazánk egyetlen ultrafutó versenysorozatának, az Optivita ultrafutó kupának első állomása.

A viadalon a balassagyarmati színeket képviselő Lencsés Éva négy órán át körözött nőnapon.A hat versenyből álló sorozat első állomására közel kétszáz futó nevezett. Erőnlétének és felkészültségéhez mérten négy időpenzum közül választhattak a futók, akiknek 1,1 kilométeres körön kellett teljesíteniük. Közel hatvanan vállalkoztak a leghosszabb, vagyis a 12 órás táv teljesítésére, Lencsés Éva néni, a balassagyarmati Vitalitás SE veteránja négy órán keresztül futott.
- Régóta vártam már erre a versenyre – mesélte tudósítónknak az idén 75 éves futó. - Mivel én az ultrafutásaimat már befejeztem, ezúttal a négyórás számot választottam. Számomra élvezetes, örömteli futás volt. Rengeteg jó futóbarát szurkolt nekem futás közben, valahányszor elhúztak mellettem, mindig kaptam a lelkes biztatást, a pálya szélén állóktól úgyszintén. Nagyjából azonos köridőket futottam, csak a végére fáradtam el. A 28 kilométeres eredménnyel saját magamnak is meglepetést okoztam, nem számoltam ennyivel, mivel fogadalmam szerint ebben az évben nem vállalok 24 kilométernél többet. Mert ezt még bármikor jólesően, kényelmesen megfutom anélkül, hogy kifárasztanám magam.
Megfelelni egyedül a saját magamnak felállított mércének akarok. De annak nagyon, és ezért mindent elkövetek. Örülök az elért eredményemnek, számomra sikeresnek minősíthető, nagyon jó, élményt adó verseny volt a székesfehérvári.
Eredmény. N4-es kategória: 8. Lencsés Éva (27,975 km, 3;55:37 óra).

Forrás: nogradsport.wordpress.hu

Kábítószer a garázsban
Bányakaszinóból látogatóközpont
Traffipax

Címkék: kategória

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.