Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2012. Október 11. 08:42, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Na ne már? Lorán Lenkét a Plaboy címlapjára?

Na ne már?  Lorán Lenkét a Plaboy címlapjára?

Árpa szerint...

A Star magazin arra volt kíváncsi, hogy hazánk ismert férfijai kik miatt kapnák le az újságárusok polcairól a legkeresettebb férfimagazint, hogy megcsodálják benne a művészi aktfotókat. Érdekes válaszok születtek.

Havas Henrik:
- A magyar nők közül, ha választanom kéne, hogy kit látnék szívesen, akkor azt mondom, hogy ha vissza lehetne fiatalítani Kánya Katát harminc évvel, őt szívesen megnézném.

Gianni:
- Nekem a kreol bőrű csajok az eseteim. Egy barna vagy szép fekete hajú hölgyet szívesen megnéznék, főleg hogy a természetes fekete lány nagyon ritka. Egyáltalán nem zavarna az sem, ha lenne rajta egy kis úszógumi, szerintem sokkal szebb egy nem tökéletes nő, mint hogy photoshoppal megszerkesztett képet nézegessek.

Árpa Attila:
- Lorán Lenke. Nem viccelek! Rá kíváncsi lennék ruha nélkül. Nyolcvanöt évesen még mindig dögös nőnek tartom. Én egyébként sem a magyar celeb nőkkel, sem a fiatal szilikonos nyuszi lányokkal nem tudok mit kezdeni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 13:15, szerda | Bulvár

A mohácsi vész - Brodarics István históriája

1526: A mohácsi vész: Az I. Szulejmán (Szoliman) szultán vezette török haderő a mohácsi csatában szétveri a magyar fősereget, II. Lajos király is elesik. A magyar hadtörténelem egyik legtöbbet emlegetett eseménye.

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.