Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2023. Április 03. 10:33, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Melléképület kapott lángra és gáz szivárgott vasárnap!

Melléképület kapott lángra és gáz szivárgott vasárnap!

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház tizenöt négyzetméteres, faszerkezetű melléképülete

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház tizenöt négyzetméteres, faszerkezetű melléképülete vasárnap délután Ludányhalásziban, az Előd úton. A lángokat a szécsényi hivatásos tűzoltók fékezték meg. A tűzben az épületben tárolt szerszámok és kisgépek is megsemmisültek. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Gázszagot éreztek egy Gorkij körúti társasház egyik lakásának lakói vasárnap este Salgótarjánban. A helyi hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató szakemberével végzett műszeres mérések után megállapították, hogy a lakásban üzemelő vízmelegítő egyik bekötőcsöve elrepedt, onnan szivárgott a gáz. Az egység felhívta a lakók figyelmét, hogy a készüléket szakemberrel vizsgáltassák felül és javíttassák meg, és csak azután vegyék újra használatba. Személyi sérülés nem történt.

Fotók: Szécsény KvŐ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 13:00, kedd | Helyi

Hurrá, nyaralunk!

Tombol a nyár. A vakáció a gyerekeknek még javában tart, sőt, sokan még csak most készülnek a családdal vagy a barátokkal tervezett utazásra. Annak érdekében, hogy a nyaralás egy életre szóló élmény maradjon, kérjük, fogadják meg ta

2024. Július 23. 11:40, kedd | Helyi

Állatkínzás miatt emeltek vádat egy rétsági gazda ellen.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 78 éves férfi ellen, aki 40 lovat tartott méltatlan körülmények között, több állat el is pusztult - közölte a Nógrád Vármegyei Főügyészség

2024. Július 23. 11:00, kedd | Helyi

Tusványos - Ma kezdődik a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor.

\"Jobb pályán\" mottóval kedden kezdődik az erdélyi Tusnádfürdőn a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismertebb nevén Tusványos.

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.