Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Február 19. 14:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: MTI-BUDAPEST

Marozsán, Fucsovics és Piros is javított a tenisz-világranglistán.

Marozsán, Fucsovics és Piros is javított a tenisz-világranglistán.

Marozsán Fábián egy helyet javítva a 60., Fucsovics Márton hatot előrelépve a 80., míg Piros Zsombor 18 helyet ugorva a 110. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Piros annak köszönheti a nagy javítást, hogy vasárnap megnyerte a franciaországi Cherbourg-ban rendezett keménypályás challenger-tornát. A 24 éves játékos már csak egy helyre van a karriercsúcsától.
Az ATP-rangsort továbbra is a 24-szeres Grand Slam-győztes szerb Novak Djokovic vezeti a spanyol Carlos Alcaraz előtt, a harmadik helyre viszont feljött az Australian Open bajnoka, az olasz Jannik Sinner, aki vasárnap Rotterdamban is diadalmaskodott.
A nőknél továbbra is Bondár Anna a legelőkelőbb helyen álló magyar, ő egy pozíciót javítva a 120. Gálfi Dalma jelenleg a 134., Udvardy Panna a 160., Babos Tímea pedig a 171.
Az élen a lengyel Iga Swiatek áll, mögötte a fehérorosz Arina Szabalenka a második, az amerikai Coco Gauff pedig a harmadik - a WTA honlapja alapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 15:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Sainz volt a leggyorsabb az első szabadedzésen.

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén a Hungaroringen.

2024. Július 19. 10:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Fokozott a rendőri jelenlét a Hungaroring környékén.

Folyamatos a fokozott rendőri jelenlét Mogyoród térségében a péntek reggel megkezdődött Forma-1-es Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

2024. Július 19. 09:00, péntek | Helyi sport

Brazíliában folytatódik a FIA TCR World Tour.

Ebből a pozícióból várom a barzil hétvégét Interlagosban.

2024. Július 18. 13:39, csütörtök | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Megjósolhatatlan a mogyoródi verseny kimenetele.

Várhatóan izgalmasan alakul majd a hétvégi 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futama, melynek a papírforma és az erőviszonyok alapján a háromszoros világbajnok Max Verstappen az esélyese.