Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. November 23. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Ma adják át a megyei Prima-díjakat

Ma adják át a megyei Prima-díjakat

Művészeti kategóriában tizenegy, oktatás kategóriában öt, sport kategóriában pedig nyolc jelölt közül választhatja ki a megyei Prima-díjazottakat a zsűri ebben az esztendőben.

A díjazottak neveit a mai megyei Prima Gálán ismerheti meg a közönség. A huszonöt tagú zsűri a hagyományokat követve közvetlenül a gála előtt ül össze, hogy titkos szavazással döntsön a díjazottakról. Az idei gála díszvendége Demján Sándor, a Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke lesz. A díjátadó ünnepséget Salgótarjánban, a József Attila Művelődési és Konferenciaközpontban rendezik, ahol fellép majd Pándy Piroska, operaénekes, Kubinyi Júlia, népdalénekes, a viganó Táncegyüttes, az egyházasgergei Pajtakör, Becze Lajos klarinétművész és a Kohász Accord Fúvósegyüttes is. A VOSZ megyei szervezetének rendezvényén a Prima-díjak mellett gazdára talál majd az Év Vállalkozója cím és a VOSZ Partneri Nívódíja is.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: prima díj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,