Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Október 12. 11:23, kedd | Helyi
Forrás: police

Lezárt ügy: megszerezte a bankkártyát

Lezárt ügy: megszerezte a bankkártyát

A salgótarjáni rendőrök befejezték a vizsgálatot egy 40 éves férfi ügyében.

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság egy 40 éves férfi ellen. A salgótarjáni lakos barátjával italozott 2021. február elején, amikor annak figyelmetlenségét kihasználta és kivette a zsebéből a bankkártyáját. A PIN-kódot a tulajdonos korábban elmondta a gyanúsítottnak, aki azt használva összesen 140.000 forintot vett fel a városban lévő bankautomatákból, valamint megkísérelt további 60.000 forintot eltulajdonítani, amely tranzakciót az automata elutasított. A férfi az összeget elköltötte, a bankkártyát visszatette a sértett zsebébe, aki csak később észlelte az összeg hiányát.

A rendőrök a 40 éves férfi ellen az eljárást a napokban befejezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Kérjük, hogy a bankkártyát mindig tartsák biztonságos helyen, a PIN kódját ne helyezzék el a kártya mellett és azt ne árulják el senkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 12:00, hétfő | Helyi

Eredményes ügyészi fellebbezés a kitartó rabló ügyében

A Balassagyarmati Törvényszék 5 év 6 hónap börtönbüntetésre súlyosította annak a 23 éves salgótarjáni garázda férfi büntetését, aki kirabolta ivócimboráját.

2021. Október 18. 11:22, hétfő | Helyi

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt négy nap eseményei.

2021. Október 15. 12:00, péntek | Helyi

Letartóztatták a körzeti megbízotti irodába betörő férfit

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 26 éves őrhalmi férfinak a letartóztatását, aki a rendőrség körzeti megbízotti irodáját törte fel egy társával.

2021. Október 15. 11:02, péntek | Helyi

Ebtartástól eltiltást indítványoz a főügyészség

A Nógrád Megyei Főügyészség keresetet nyújtott be az ebtartástól eltiltás érdekében a Balassagyarmati Törvényszéken az ellen a 41 éves nő ellen, aki kutyájáról nem gondoskodott megfelelően.