Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Március 08. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Legyen egy cseppnyi önbizalom!

Legyen egy cseppnyi önbizalom!

Az idén ismét útjára indult a Cseppnyi Önbizalom Kontinencia Betegedukációs Program, amelynek több Nógrád megyei állomása is lesz márciusban és áprilisban.

Az első tanácsadást Érsekvadkerten tartották. A kezdeményezés célja, hogy felmérje a nem ellátott vizelettartási zavarban szenvedők számát, és tájékoztatást adjon az esetlegesen érintetteknek, hozzátartozóknak, ápolóknak a háziorvosi praxisokon keresztül. A program kezdeményezői az idei évben is arra hívják fel a figyelmet, hogy mindenki, aki érintett merjen kérdezni, kérjen segítséget, mert van megoldás a problémájára. Nógrád megyében összesen öt helyszínen kaphatnak tanácsot az érintettek, az érsekvadketi orvosi rendelőben március tizenötödikén megismétlik a programot, április harmadikán Karancsságon és a salgótarjáni újaknai rendelőben, április 16-án Szalmatercsen, április huszonötödikén pedig a ságujfalui orvosi rendelőben lehet részt venni tanácsadáson.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: cseppnyi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.

2024. Július 20. 08:15, szombat | Helyi

Több felhő jön, de marad a kánikula.

Egy légörvény hatására több lesz a felhő fölöttünk.

2024. Július 20. 08:00, szombat | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e