Városlista
2024. augusztus 28, szerda - Ágoston

Hírek

2013. December 03. 13:04, kedd | Bulvár
Forrás: manna.ro

LeAnn Rimes túl lengén öltözött

LeAnn Rimes túl lengén öltözött

Kellemetlen pillanata volt a szép művésznőnek egy Los Angeles-i jótékonysági esten múlt héten, amikor kivillant egyik mellbimbója.

Az énekesnő férjével, Eddie Cibriannal jelent meg az estélyen, ahol hosszú, nagyon elegáns, fekete ruhát viselt. Balszerencséjére, amikor lehajolt, hogy megigazítsa nadrágját, a jobb melle kibukkant dekoltázsából. LeAnn eléggé sokkolta a résztvevőket figyelmetlenségével, de nem zavartatta magát különösebben. Az énekesnő egyébként most végre stabil korszakát éli egy rehabilitációs terápia után, ahol idegesség és stressz miatt kezelték.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 27. 08:22, kedd | Bulvár

Örkény István - egypercesek

VÁLOGATOTT EGYPERCES NOVELLÁK - Az Egyperces novellák Örkény István legismertebb és bizonyára legkedveltebb kötetének címe, de a benne foglalt írások sokak szerint egyben műfajteremtőnek is számítanak:

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.

2024. Augusztus 23. 06:25, péntek | Bulvár

Hogy mehet 1000 km/h-val egy vonat

A leggyorsabb vonatok – hogy mehet 1000 km/h-val egy kínai vonat? Óránként ezer kilométeres sebességet még az utasszállító repülőgépek is csak időnként engednek meg maguknak,

2024. Augusztus 22. 05:32, csütörtök | Bulvár

Haldoklik a legendás brit kocsmakultúra

A pubok a falusi közösségi élet központjai a briteknél, egyre kevesebb van azonban belőlük, az elmúlt időszakban minden évben százszámra zártak be belőlük az Egyesült Királyságban.