Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Február 14. 14:30, szerda | Helyi sport
Forrás: MTI-MISKOLC

Labdarúgó NB I - Szerb vezetőedzője lett a Diósgyőrnek.

Labdarúgó NB I - Szerb vezetőedzője lett a Diósgyőrnek.

Vladimir Radenkovic lett a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

A miskolci klub szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a szerb szakember váltja Simon Miklóst. Radenkovic 2013 és 2015 között másodedzőként már dolgozott Diósgyőrben.


"Nagyszerű emlékeket őrzök Diósgyőrből, amikor Tomislav Sivic segítőjeként tevékenykedtem itt. A DVTK 114 éves történetének egyik legszebb időszaka volt ez, a csapat megnyerte a Ligakupát és döntőt játszott Magyar Kupában." - nyilatkozott a 46 éves tréner.


Radenkovic kiemelte, sok nagy klubnál megfordult, ahol megszokta, hogy eredménykényszer alatt kell dolgoznia, például a Slovan Bratislavánál, a Crvena zvezdánál vagy a Makkabi Tel-Avívnál. Ezeknél a csapatoknál másodedző volt és most úgy érzi, eljött az idő, hogy vezetőedzőként is jó eredmény érjen el.
Hozzátette, sok fiatal játékosnak szeretne lehetőséget adni, akár U19-es futballistának is.
Molnár Mátyás klubtulajdonos hangsúlyozta, hogy hosszabb távra terveznek Radenkoviccsal.
Simon Miklós, a DVTK Labdarúgó Sportakadémia szakmai igazgatója a tavaszi rajt előtt két nappal vette át az együttest Kuznyecov Szergejtől, aki 2022 őszén érkezett Diósgyőrbe, és csapatával aranyérmet nyert a Merkantil Bank Ligában. Az élvonalban 17 mérkőzésen irányította a piros-fehéreket, akik újoncként a hetedik helyen zárták az őszi szezont. Távozásáról Magyar Mátyás azt mondta, "senki nem lehet fontosabb, mint a klub, a DVTK család értékeivel senki nem fordulhat szembe".
Azóta a DVTK nyeretlen, három találkozón egy pontot szerzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 18:21, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norris volt a leggyorsabb a második szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki második szabadedzésén a Hungaroringen.

2024. Július 19. 15:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Sainz volt a leggyorsabb az első szabadedzésen.

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője érte el a legjobb köridőt a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén a Hungaroringen.

2024. Július 19. 10:00, péntek | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Fokozott a rendőri jelenlét a Hungaroring környékén.

Folyamatos a fokozott rendőri jelenlét Mogyoród térségében a péntek reggel megkezdődött Forma-1-es Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

2024. Július 19. 09:00, péntek | Helyi sport

Brazíliában folytatódik a FIA TCR World Tour.

Ebből a pozícióból várom a barzil hétvégét Interlagosban.