Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Augusztus 30. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Körülnéztek a lakatlan házban

Körülnéztek a lakatlan házban

Két férfi és egy fiatalkorú fiú tört be két ideiglenesen lakatlan családi házba Rimócon.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett - büntetőeljárást folytat N. Csaba 20, N. István 19 éves rimóci lakosok és egy 15 éves fiú társuk ellen. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján N.Csaba és fiatalkorú társa 2013. augusztus 23. és augusztus 26. közötti időben egy rimóci lakatlan családi ház bejárati ajtaját befeszítették és onnan kézi szerszámgépeket, szerszámokat, valamint élelmiszert tulajdonítottak el. Megállapítást nyert továbbá, hogy ugyanezen időszakban a két személy harmadik társukkal, N. István rimóci lakossal hasonló módszerrel egy másik helyi családi házba is bement és onnan elektronikai berendezést szállítottak lakásukra.
A három személyt a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított értékek nagy részét a házkutatásokon a hatóság tagjai felkutatták és lefoglalták.

Címkék: lakatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 16:00, hétfő | Helyi

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez.

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez.

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.