Városlista
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2012. Április 08. 12:34, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Ketten haltak meg egy Pécskő-szilvási lakástűzben

Ketten haltak meg egy Pécskő-szilvási lakástűzben

Ketten meghaltak, amikor kigyulladt egy hétvégi ház a Salgótarjánhoz tartozó Pécskő-szilvás víkendházas övezetben vasárnap.

Horváth Zsófia, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy szombaton egy baráti társaság szórakozott a házban, amelyben éjszakára hárman maradtak. A téglaépítésű, fa tetőszerkezetű épületben az éjszakai órákban - eddig ismeretlen okból - tűz keletkezett. A házból egy 31 éves karancsberényi férfinak sikerült kimenekülnie, ő súlyos égési sérüléseket szenvedett.
Az oltás közben a tűzoltók egy 27 éves salgótarjáni nő és egy 32 éves salgótarjáni férfi holttestét találták meg, az elsődleges adatok szerint mindketten égési sérüléseikbe haltak bele - közölte a sajtóügyeletes.
Az elhunytak halálának és a tűz keletkezésének pontos okát, körülményeit közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a salgótarjáni rendőrkapitányság.

Címkék: halottak

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 10:00, szombat | Helyi

Október elején rendezik a 27. Erdők Hetét.

Országszerte több mint száz programmal várják az erdészetek a fák világa iránt érdeklődőket október 2. és 8. között a hagyományos Erdők Hetén - közölte az Agrárminisztérium (AM)

2023. Szeptember 30. 08:30, szombat | Helyi

Vasárnaptól több helyen, ingyenesen leadhatók a hulladékká vált gumiabroncsok.

Október elsejétől kötelező külön gyűjteni a hulladékká vált gumiabroncsokat, amelyeket a hulladékgazdálkodásért felelős MOHU MOL Zrt.

2023. Szeptember 30. 06:36, szombat | Helyi

Gyenge hidegfront érkezik!

Északnyugatról délkelet felé egy gyenge hidegfront vonul át fölöttünk, ami csak szórványosan okozhat kisebb esőt, záport.

2023. Szeptember 29. 13:00, péntek | Helyi

Ügyeljünk a vadveszélyre!

Ősszel gyakrabban következnek be vadelütéssel járó közlekedési balesetek, ezért óvatosabban és körültekintőbben közlekedjünk az erdős, bokros területek környezetében, illetve olyan útszakaszokon, ahol vadon élő állatok megjelenése