Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Szeptember 07. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Karancskeszi-SBTC presztízscsata következik

Karancskeszi-SBTC presztízscsata következik

Nagybátonyban, illetve Karancskeszin kerül sor a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság következő fordulójának két legérdekesebb mérkőzésére.

Szombat, 16:30
Nagybátony - Cered

Kiegyenlített, nüanszokon eldőlő csata várható. Odahaza csak a győzelem lehet a NOSE célja, de a roppant jó formában lévő cerediek is a három pontért utaznak, éppen ezért várható jó mérkőzés.
Balassagyarmat - Berkenye
A Stécé elleni vereséget követően mindenképpen nyerni akarnak majd a hazaiak. Külön érdekesség, hogy a legutóbbi körben a berkenyeiek is szép sikert könyveltek el, így kellő önbizalommal vágnak neki a 90 percnek.
Mátranovák - Pásztó
A vendéglátóknak illő lenne már győzni. Három meccs, 1 pont az eddigi mérlegük, ami igen csak meglepő. Saját pályájukon csak az lebeghet a szemük előtt, hogy rátérjenek a helyes útra a lelkes pásztóiak ellen.
Somoskőújfalu - Karancslapujtő
Meglepő lenne, ha pontosan térnének haza a látogatók. Nem ők a párharc esélyesei. A bajnoki címre törő somosiak papíron nem hibázhatnak.
Rimóc - Palotás
Mikor, ha nem most? Gondolhatják a rimóciak. Némileg joggal. A vendégek sincsenek a legjobb passzban, így bármit hozhat az összecsapás.
Vasárnap, 16:30
Héhalom - Szécsény

Mindkét együttes mottója a ,,most vagy soha". Éppen ezért várható nagy küzdelem. A még veretlen szécsényiek bizonyítanának drukkereiknek, míg a masszív héhalmiak hazai környezetben gyarapítanák pontjaik számát.
Nőtincs - Érsekvadkert
Kérdés, hogy a nem várt Berkenye ellen elszenvedett pofont követően össze tudják e kapni magukat a látogatók. Nőtincs viszont épp ellentétes cipőben jár, szép győzelmet arattak a harmadik fordulóban. Könnyen lehet, hogy a hazaiak visszavágnak a tavalyi 1:6-ért.
Karancskeszi - SBTC
Nem vár egyszerű menet a Stécére abban biztos lehetünk. A kemény, Mátyus Sándor által vezetett Karanacskeszi meglepetésre készül. A tarjániaknak 100 %-ra lesz szükségük, ha nem akarnak megbotlani.
Forrás: nogradifoci.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".