Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2012. November 03. 12:15, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Kamasz betörők

Kamasz betörők

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra 2012. november 1-jén 16 órakor
érkezett a bejelentés, hogy Salgótarjánban egy családi házba ismeretlen személyek betörtek.

A lakásban lakó idős hölgy a reggeli órákban onnan eltávozott és annak nyílászáróit bezárta. A lakásba érkezésekor tapasztalta, hogy az ablakon lévő vasrácsot és az ajtót ismeretlen személyek erőszakkal felfeszítették és bent kutatást végeztek, majd onnan egy rádiós magnót és 1 kg kávét tulajdonítottak el összesen 36.000 Ft értékben.
A rendőrök a helyszínen végzett adatgyűjtés alapján megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 15 éves fiú - a hölgy unokája - és 19 éves barátja gyanúsítható megalapozottan, akik kihasználva a néni távollétét az ajtót egy lapáttal felfeszítették és onnan a sértett által elmondott értékeket eltulajdonították. A rendőrök a 15 éves fiút elfogták és lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, társa felkutatása folyamatban van.

Címkék: betörők

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 20:30, szerda | Helyi

A cél: két évről két hónapra rövidíteni az egészségre iszonyúan kockázatos Mars-utazást

A NASA a következő évtizedben tervez űrhajósokat küldeni a Marsra. A jelenlegi technológiával az oda-vissza utazás évekig tart és ez, meg az elnyúló sugárdózis roppant megterhelésnek teszi ki az embert.

2024. Július 17. 17:55, szerda | Helyi

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.