Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2012. Február 14. 00:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Kábítószer volt a díler zoknijában

Kábítószer volt a díler zoknijában

Összességében a végrehajtott intézkedés során több tasak fehér port, valamint körülbelül 80 db tabletta formájú kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök.

2012. február 10-én késő délután a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársai és a Rétsági Rendőrkapitányság járőrei közterületi szolgálat során Rétság belterületén ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és a benne ülő három férfit. A személyek ruházatának átvizsgálásakor a 30 éves – gépkocsiban utasként tartózkodó - rétsági férfi zoknijából egy tasak fehér színű kábítószergyanús por került elő, amelyről az intézkedés alá vont személyek úgy nyilatkoztak, hogy azt amfetaminként vásárolták Vácon.
Ezt követően a rendőrök mindhárom személy lakásán és tartózkodási helyén házkutatást hajtottak végre. Összességében a végrehajtott intézkedés során több tasak fehér por, valamint körülbelül 80 db tabletta formájú kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök. A későbbiek során a beszerzett adatok alapján elfogták az amfetamint árusító 23 éves váci férfit is.
A nyomozás során megállapítást nyert, hogy az eljárás alá vont négy személy közül két személy, így a 30 éves gépkocsiban utazó rétsági férfi és a 23 éves váci férfi visszaélés kábítószerrel bűntettének elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, ezért velük szemben a büntetőeljárást a Rétsági Rendőrkapitányság - őrizetbe vételük mellett – folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.