Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. November 19. 20:07, szerda | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Juhász Csaba: Kategóriagyőzelem a zárófutamon

Juhász Csaba: Kategóriagyőzelem a zárófutamon

Egy igen sikeres verseny után vagy hűséges navigátoroddal, Zsoltival.

Hat kemény gyors várt rátok a Felsőnyárád - Sajókaza szakaszon oda - vissza.

Kategóriában és abszolútban is jó időket mentetek. Minek is volt ez köszönhetőnek?
- Örülök, hogy így látod, de én nem voltam elégedett az időeredményekkel. Szombaton, amikor felírtuk a pályát sokkal jobbra számítottam. Aztán hittem, hogy vasárnap nagyon gyorsak lehetünk. Ehhez képest már az is eredmény volt, hogy az úton tudtuk tartani az autót.

Arallylive.huweboldalt nyilatkoztad, hogy csúszik a pálya. Tesztelni mentetek ki a Renault Megane-nal. Sikerült-e jó irányba állítgatni az autót?
- Sajnos a csúszós aszfalt minősége miatt teljesen mindegy volt, hogy mit állítottunk, egyszerűen nem lettünk gyorsabbak. Ilyen körülmények között ez az autó sajnos vezethetetlen volt. Kipróbáltuk az összes verseny programot, de semmivel sem lett gyorsabb az autó.

"Nem jöttünk egyenesen, mintha jégen mentünk volna, rendkívül kalandos volt" nyilatkoztad az első gyors után. Volt esetleg valami, ami miatt csúszkáltatok a pályán?
- Az egyik kanyar, ahol Bütösi is beesett (sokan mások mellett), feltűnően csúszott és senki sem tudta, hogy miért. Állítólag valakik fellocsolták valamilyen síkosító anyaggal. Ha ez tényleg így volt, akkor ezeknek az embereknek azt javasolnám, hogy ezzel az anyaggal máshol szórakozzanak. Jó páran megtörték ott az autójukat, saját hibájukon kívül. Itt most nem csak az anyagi kárról beszélek, hanem arról, hogy rengeteg időt és energiát fektetnek a versenyzők egy versenyre való felkészülésbe. Aztán valakinek a jóvoltából kiesnek a versenyből és az egész felkészülésük kárba vész.

Miként értékeled ezt a "teszt versenyt"?
- Tesztnek nem volt hasznos, mert semmilyen tapasztalatot nem tudtunk gyűjteni az új futómű beállításról. Viszont jól éreztük magunkat és nagyon jó felkészülés volt a szilveszter rally-ra, ahol valószínűleg ugyanilyen körülmények lesznek.

Legközelebb hol láthatunk milyen autóval versenyezni?
- A Szilveszter Rallye-n szeretnénk rajthoz állni legközelebb. Már kíváncsian várom a versenykiírást.

Köszönjük Partnereink segítségét!
www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz.Demeter Transz. Ziad-Med Bt.Technor 93 Kft. Phobex Kft.Mfactory.Spoonsports.Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft.Tarmer Kft. Car - Tools Kft.Mahiti Kft.Észak - Trend - Papír.DDZ MED Kft.Global Star.Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu,Flotál Kft,www.flotal.eu/kapcsolat,DruszAgro, Hunola Kft,TT Sped kft.DSG Tervezőiroda Kft,Natrur Gold Farms Kft. Zea Manó Kft, Bio Balls kft, NBBH s.r.o., Excel IT, BB-Logistic Kft.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:19, kedd | Sport

Az MLSZ szerint közel 80 százalékkal csökkentek a súlyos játékvezetői hibák az NB1-ben

Hanacsek Attila, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke szerint közel nyolcvan százalékkal csökkent a súlyos bírói hibák száma az OTP Bank Ligában.

2024. Július 23. 08:15, kedd | Sport

Konferencia-liga - Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

2024. Július 23. 08:12, kedd | Sport

A Ferencváros új edzője energikus futballt vár

Pascal Jansen vezetőedző energikus futballt vár kedden a Ferencváros labdarúgócsapatától a The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen