Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2015. Február 15. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Jótékonysági koncert a Kecskés család megsegítésére

Jótékonysági koncert a Kecskés család megsegítésére

Idén március 21-én jótékonyság koncertet tartanak a bátonyterenyei Ady Endre Művelődési Központban, hogy az ott befolyt összegből támogassák a Kecskés családot, akiknek még múlt év februárjában robbant fel a lakásuk.

Akkor többen segítettek rajtuk, véradással, pénzzel, műanyagflakonokon kupakjainak gyűjtésével, de mint azt megtudtuk az eddig befolyt összeg kevés az újrakezdéshez.
Mint ismert, a család háza 2014. február 28-án este, egy hatalmas robbanás nyomán dőlt romba. József, az édesapa igazi hősként mentette szeretteit, és miután kisfiukat és Évát biztonságban tudta, még visszament a lángok közé, hogy próbálja azokat megfékezni. A férfinek csaknem a teljes teste megégett, később bele is halt sérüléseibe. Az édesanya, és gyermekük Kristóf is megégett a robbanás következtében, de ők már jobban vannak. A kisfiú a tari nagyszülőknél gyógyulgat, míg az anyukát most is kórházban ápolják, számos bőrátültetési, és egyéb műtéten, kezelésen esett át.
A bátonyterenyei koncertre a jegyeket egyébként elővételben lehet megvásárolni :Rácz Györgyné Orosz Katalinnál (Maconka), vagy Vicsik Mónikánál (Nagybátony). Bővebb információt ezzel kapcsolatban a következő telefonszámon kaphatnak: 06-70/408-3997.
A mostani bátonyterenyei jótékonysági koncert után hasonló rendezvényt tartanak augusztusban Budapesten is, ott Görög Zita, és Majka is fellép.

Forrás: bttv.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 12:00, szerda | Helyi

Egy családi ház konyhája égett Salgótarjánban.

Tűz keletkezett egy családi házban kedd délután Salgótarjánban, a Karancs úton. A százhúsz négyzetméteres, kétszintes épület konyhájában keletkezett a tűz, a lángok az előszobát is érintették.

2024. Július 31. 11:21, szerda | Helyi

Balatoni Katalin: augusztus 1-jén megkezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba.

Augusztus 1-jén megkezdődik annak a 13 millió tankönyvnek a kiszállítása az iskolákba, amelyek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) üllői raktárában várakoznak jelenleg.

2024. Július 31. 09:00, szerda | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 31. 08:15, szerda | Helyi

Sok-sok napsütés.

Szinte mindenhol zavartalan napsütésben lesz részünk, csapadék sehol sem várható.