Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 11. 17:48, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Ismét lesz verseny a "legendás" kazári gyorsaságin

Ismét lesz verseny a

A visszaszámlálás elkezdődött! Már csak néhányat kell aludni, és újból felbőgnek a versenyautók, a már legendásnak számító kazári gyorsaságin.

A kedvelt helyszínen április 14-15-én rendezik meg a 2012-es IV. SRT Rally Sprint kupasorozat második fordulóját. Eredetileg ezen a napon a Parádsasvár–Szuha verseny szerepelt, de a rendezőség megcserélte a két futamot: a parádi sprintre augusztusban kerül sor.
Április 14-én szombaton délután három órától Salgótarján belvárosában lesz az adminisztratív gépátvétel rajtszám szerint. Szintén ezen a napon lesz lehetőségük a versenyzőknek, hogy ismerkedjenek a pályával, szigorúan forgalmi körülmények között.
A versenyre április 15-én, vasárnap kerül sor. A teljes útlezárás 6.30-kor várható. A verseny 7.30-kor Vizslásról indul. Az idei futam az előző évekhez képes 3,5 km-el hosszabb lesz, hiszen a szakasz Vizslás–Kazár–Somlyóbánya közötti összekötő úton kerül megrendezésre. A versenykiírásból kiderül, hogy a versenyzőknek a szakaszt háromszor oda-vissza kell teljesíteniük, így közel 58 km a versenytáv. Az előzetes nevezési lista alapján 55 versenyző és három előfutó várja a vasárnapi rajtot.
A IV. SRT Rally Sprint kupasorozat állása, az első futam után:
1 Velenczei Ádám Toma József Mitsubishi Lancer EVO IX
2 Izsák József Simon Nikolett Mitsubishi Lancer EVO VIII
3 Horváth Balázs Szeremlei Péter BMW E36 M3
4 Oroszki Tamás Rigó Béla BMW E36 4.0 V8
5 Somogyi Márk Regensburger Tamás Mitsubishi Lancer EVO VI
6 Kiss Viktor Szedő Csaba Mitsubishi Lancer EVO IX
7 Sebestyén Roland Hepp László BMW
8 Keskeny László Szentpéteri Zsolt Audi Quattro
9 Határ Attila Báttya Peugeot 306 S16B
10 Sziklai Péter Gyenes Attila Skoda 130 LR

FONTOS TUDNIVALÓ A RAJONGÓKNAK: a rendezőség megkér minden versenyzőt és nézőt, hogy a futam ideje alatt óvja és védje a természetet! Tűzgyújtás szigorúan tilos!
Berta Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit