Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2012. Február 10. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Ingyenes korizás a Robinson-szigeteknél

Ingyenes korizás a Robinson-szigeteknél

E hét végén péntektől vasárnapig bárki díjmentesen korcsolyázhat a Szécsény külterületén található Robinson-szigetek melletti Ipoly-holtágon.

Az egy kilométeres szakaszt a városi önkormányzat segítségével sikerült sportolásra alkalmassá tenni, a családbarát program szervezői 10 és 16 óra között várják a téli mozgások szerelmeseit. A hideg időjárásra való tekintettel a forró italok sem hiányozhatnak majd a – megfelelő vastagságú – jégpálya mellől. Az országhatár mellé kilátogatók az ott telelő hattyúcsaládról, valamint a vadkacsákról is gondoskodhatnak, az állatok ilyen zord időben minden falat ételért hálásak tudnak lenni.

Címkék: Robinson-szigetek

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.