Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Hírek

2022. Szeptember 12. 14:45, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Illegális növénytermesztés

Illegális növénytermesztés

A pásztói rendőrök elfogták azt a 22 éves férfit és társát, akik Héhalom végén lévő erdős területen termesztették a kábítószert, amit később egy aknába rejtettek.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 22 és egy 21 éves héhalmi lakossal szemben.

A két férfi 2022. augusztus 12-ét megelőzően Héhalom település végén, az erdős területen kannabisz növényeket ültetett. A rendszeres gondozásnak köszönhetően 19 tő életképes kannabisz fejlődött ki. A héhalmi lakosok a palántákat kiszedték és a termést befőttes üvegekbe tették, amelyeket a 22 éves férfi lakhelyének udvarán található aknába elrejtettek. A rendőrök azonban a kutatás során a rejtekhelyen a növényi törmelékkel teli üvegeket megtalálták és lefoglalták. A megtalált bruttó 511 gramm növényi törmeléken a kábítószer gyorsteszt THC-re pozitív jelzést adott.

A nyomozók a két férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 14:22, péntek | Helyi

Nav: ügyfélfogadási rend változás

2022. December 09. 10:53, péntek | Helyi

Sapka, sál, és téligumi

Kérjük, fogadják meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajánlásait a téli közlekedéssel kapcsolatosan.

2022. December 09. 10:50, péntek | Helyi

Újabb embercsempész rendőrkézen

A Nógrád megyei rendőrök egy cseh állampolgárt vettek őrizetbe.

2022. December 09. 10:45, péntek | Helyi

Ügyészek a pályaorientációs napon

Két ügyész is részt vett a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnáziumban megrendezett pályaválasztási napon, melynek célja az volt, hogy az iskolaválasztás előtt álló tanulók minél több szakterületet megismerhessenek.