Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2014. Július 15. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Horgászás közben verekedtek össze

Horgászás közben verekedtek össze

Az 52 éves érsekvadkerti férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ellene eljárás indult.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 52 éves érsekvadkerti férfi ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított és élettársa a napokban az alsópetényi Cser-tó partján horgásztak, ahol közöttük hangos szóváltás alakult ki. Ezt követően a férfi többször megütötte élettársát, aki ennek következtében megsérült. A rendőrök a bejelentést követően az 52 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Vissza a kezdőlapra

Címkék: tóparti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 28. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikulával búcsúzik a hét.

Sok napsütésben lesz részünk, majd délután egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felől felhők érkeznek fölénk, melyekből elsősorban a Dunántúlon és északon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok.

2024. Július 27. 15:21, szombat | Helyi

Egyre népszerűbb az Airbnb – mit kell tudni, ha belevágnál? Jogi tanácsadás szállásadóknak!

Évről évre nő azoknak a külföldi turistáknak a száma, akik hazánkba látogatnak egy hosszabb vagy rövidebb vakáció erejéig. Sokan vannak, akik itt tartózkodásuk idejére