Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2013. Március 16. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Hét végi sportműsor

Hét végi sportműsor

Gazdag a kínálat a sportpályákon.

Újabb rangadóra készül a Salgótarjáni KC NB II-es férfi kézilabda-csapata. A bajnokság Északi csoportjának második helyén álló tarjáni gárda a 15. fordulóban a listavezető Csömör otthonában vendégszerepel. A találkozót vasárnap délután öt órától rendezik. A csoportban szereplő másik salgótarjáni együttesre könnyebb ellenfél vár, a tabella negyedik helyén álló Strandépítők ráadásul hazai pályán gyarapíthatja pontjait a tizenegyedik helyen álló Mogyoród ellenében. Ezt az összecsapást vasárnap 15 órától rendezik a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

Hazai környezetben lépnek pályára a hétvégén NB III-as labdarúgó-csapataink, a bajnokság Mátra-csoportjában szereplő együtteseink közül a Nagybátony a REAC, az SBTC pedig az Egri FC II. csapatát látja vendégül. A 15. forduló nógrádi vonatkozású mérkőzéseit szombat délután három órától rendezik.

Szombaton négy, vasárnap pedig három mérkőzést rendeznek a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban. Szombaton Palotás – Somos, Szécsény – Rimóc, Pásztó – Héhalom, és Balassagyarmat – Nőtincs, vasárnap pedig Karancskeszi – Szurdokpüspöki, Berkenye – Bercel, és Érsekvadkert – Karancslapujtő a párosítás. Az Érsekvadkert – Karancslapujtő találkozót 16 órától rendezik a balassagyarmati műfüves pályán, míg az összes többi mérkőzés 15 órakor kezdődik.

Rangadóra készül Szécsény extraligás férfi asztalitenisz-csapata. A legmagasabb osztályban szereplő, ráadásul az elit bajnoki tabellájának második helyén álló Nógrád megyei gárda a jelenlegi harmadik Budaörs együttesét látja vendégül a Magyar úti általános iskolában. A találkozót szombat délelőtt 11 órától rendezik.

Labdarúgás, Magyar Kupa, megyei selejtező, a 32 közé jutásért: Szondy SE Hont – Diósjenő SE, szombat 15 óra.

Futsal: NB II, Keleti csoport, nők: Skorpió SE Salgótarján – Kiskunhalasi FC, Salgótarjáni Városi Sportcsarnok, szombat 11 óra.

Kézilabda: NB II, Észak csoport, nők: Bgy. Kiss Árpád – Dorog, Balassagyarmati Városi Sportcsarnok, vasárnap, 13 óra.

Karate: Március 16-án, szombaton rendezi a Balassagyarmati Vitalitás SE Karate szakosztálya a 15. Magyar Kata bajnokság Szabó Lajos Emlékversenyt. A viadal 11 óra 30 perckor kezdődik a Balassagyarmat Városi Sportcsarnokban.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: sportműsor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 06:21, csütörtök | Helyi

Nagy László költő utolsó üzenete a jövőnek videón

Nagy László költészetéből már a hatvanas években több mondat, verssor vált szállóigévé. A Ki viszi át a szerelmet című versről kis túlzással azt állíthatjuk,

2024. Július 17. 20:30, szerda | Helyi

A cél: két évről két hónapra rövidíteni az egészségre iszonyúan kockázatos Mars-utazást

A NASA a következő évtizedben tervez űrhajósokat küldeni a Marsra. A jelenlegi technológiával az oda-vissza utazás évekig tart és ez, meg az elnyúló sugárdózis roppant megterhelésnek teszi ki az embert.

2024. Július 17. 17:55, szerda | Helyi

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.