Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2012. December 08. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Hét végi sportműsor

Hét végi sportműsor

Több sportágban kerül sor érdekesnek ígérkező mérkőzésekre.

Magyar Kupa-mérkőzést játszik szombat este a Balassagyarmati Kábel SE NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. Az Ipoly-parti gárda a kupasorozat negyedik fordulójában bajnoki riválisát, Balmazújváros együttesét fogadja. A két csapat októberben találkozott utoljára, akkor a tabellán is előkelőbb helyen álló Balmazújváros nyert 29-25-re. A kupameccset szombat délután öt órától rendezik a Balassagyarmati Városi Sportcsarnokban.

Bajnoki riválisával játssza következő kupamérkőzését a Konceranes-Salgótarjáni SE NB I/B-s férfi kosárlabda-csapata. A tarjáni gárda a Hepp Kupa nyolcaddöntőjében a Debreceni EAC otthonában lép pályára szombat este hat órakor.

Hazai környezetben játssza következő mérkőzését a Szécsényi Szerva ASE Extraligás férfi asztalitenisz-csapata. A Nógrád megyei gárda Szeged együttesét fogadja. Az összecsapást szombat délelőtt 11 órától rendezik Szécsényben, a Magyar úti általános iskolában.

Balassagyarmaton folytatódik a hétvégén az idei kerékpáros SuperCross Sorozat. A kerékpársport egyik leglátványosabb szakágának vasárnapi, idei ötödik versenye délelőtt 11 órakor az utánpótlás kategóriák és a master 3-asok rajtjával kezdődik.

Vasárnap rendezik meg Salgótarjánban az immár ötödik „Csillagok és barátaik” elnevezésű futballgálát. Az idei teremlabdarúgó-tornán öt csapat mérkőzik majd meg a Salgótarjáni Városi sportcsarnokban. Az első találkozó reggel kilenc órakor kezdődik.

A múlt hét végi, idegenbeli győzelem után hazai pályán gyarapíthatja pontjait a Skorpió SE Salgótarján NB II-es női futsal-csapata. A bajnokság keleti csoportjában szereplő tarjáni gárdának azonban ezúttal nem lesz könnyű dolga, mivel az ellenfél a harmadik helyen álló Kecskeméti Főiskola csapata lesz. A találkozó vasárnap délután három órakor kezdődik a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: sportműsor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 06:21, csütörtök | Helyi

Nagy László

1925. július 17-én született Nagy László (Felsőiszkáz, 1925. július 17. – Budapest, 1978. január 30.) Kossuth-díjas magyar költő, műfordító, grafikus, a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

2024. Július 17. 20:30, szerda | Helyi

A cél: két évről két hónapra rövidíteni az egészségre iszonyúan kockázatos Mars-utazást

A NASA a következő évtizedben tervez űrhajósokat küldeni a Marsra. A jelenlegi technológiával az oda-vissza utazás évekig tart és ez, meg az elnyúló sugárdózis roppant megterhelésnek teszi ki az embert.

2024. Július 17. 17:55, szerda | Helyi

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.