Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Április 21. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Határ menti fejlesztésekre pályázhatnak

Határ menti fejlesztésekre pályázhatnak

smét pályázhatnak az állami, önkormányzati és non-profit szervezetek a magyar-szlovák határmenti térség fejlesztésére.

Április elején ugyanis megjelentette a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, a Szlovák Köztársaság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztériumával együttműködésben, a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program ötödik pályázati felhívását. A projektek az Európai Regionális Fejlesztési Alap, a Magyar Köztársaság és a Szlovák Köztársaság társfinanszírozásával valósulnak meg. A pályázati felhívás keretében összesen közel tizenkétmillió euró közösségi forrás áll rendelkezésre. A pályázatokat magyar-szlovák partnerségben kell elkészíteni legkésőbb május kilencedikéig.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: határ menti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 11:21, szombat | Helyi

Neil Armstrong és az amerikai Apollo-program

1969. július 20-án Neil Armstrong az amerikai Apollo-program keretében Edwin „Buzz” Aldrinnal együtt elsőként lépett a Holdra.

2024. Július 20. 09:00, szombat | Helyi

A 37. muzsikustábort rendezik meg Balassagyarmaton.

A 37. \"Zene határok nélkül\" elnevezésű nemzetközi muzsikustábort rendezik meg a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton szombattól július végéig.

2024. Július 20. 08:37, szombat | Helyi

Párizs 2024 - Ferenc pápa: az olimpiai játékok a békét, nem a háborút hirdetik.

Az olimpiai játékok természetüknél fogva a békéről, nem a háborúról szólnak hangoztatta Ferenc pápa Laurent Ulrich párizsi érseknek címzett és pénteken közzétett levelében.

2024. Július 20. 08:25, szombat | Helyi

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este.

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton.