Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Augusztus 04. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: nogradsport

Gúth József nemzetközi versenyt nyert

Gúth József nemzetközi versenyt nyert

Remekül teljesített a Szécsényi Szerva ASE örökifjú asztaliteniszezője, Gúth József.

Hétvégén Harkányban a magyarokon kívül cseh, német, szlovák, horvát és török veterán versenyzők részvételével lebonyolított X. Joola Harkány Gyógyfürdő kupa korosztályos ranglistaversenyen a legidősebb férfiak +75 év korosztályában remekül teljesített a Szécsényi Szerva ASE örökifjú asztaliteniszezője, Gúth József.

Egyéniben első mérkőzésén a cseh Mády Stefan ellen (3:0) nyert, majd a német dr. Klaus Erkel Peter (3:1) legyőzésével a döntőbe került. Itt szintén német ellenfelet, Hedrich Horst kapott. Az első szettet elvesztette a szécsényi versenyző, de ezt követően háromszor is jobbnak bizonyult ellenfelétől, így (3:1) a harkányi nemzetközi veterán ranglista verseny korosztályos győztese lett.

A sikert követően a szécsényi versenyző alkalmi társával Kepes László Malév SC a párosok megmérettetésen is részt vett. A fővárosi-szécsényi vegyes páros első találkozójukon 3-0-ra verte német ellenfelét, majd egy magyar vegyes párost (3:1) legyőzve küzdött meg az aranyéremért a bratislavai Holoda Julius-Lacko Tibor páros ellen. A mérkőzést végül a szlovákok (3:1) arányban nyerték meg, így a magyar párosnak a második helyezés jutott.

X Joola Harkány Gyógyfürdő kupa veterán korosztályos asztalitenisz verseny végeredménye:

Férfi +75 éves korosztály egyéni: 1. Gúth József Szécsényi Szerva ASE 2.Hedrich Horst TSC Salzgitter-német 3. Holoda Julius Bratislava szlovák és dr. Klaus Erkel Peter TSC-német.

Férfi páros 70-74 év 1. Holoda Julius-Lacko Tibor Bratislava-szlovák 2. Kepes László Malév SC-Gúth József Szécsényi Szerva ASE 3. Hegedűs Mihály Hévíz-Slingár Antal Baja és Jasko Jozef-Mády Stefan Martin SK-szlovák.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.